Har du lyst til at være en del af vores vækstrejse og hjælpe med at skabe de bedste rekrutteringsløsninger for sundhedssektoren i hele norden? Så kan du læse mere om os som arbejdsplads lige her.

Medicotrust blev etableret i 2004 og har sidenhen beskæftiget sig med at matche vikariater og faste stillinger til sundhedssektoren.

Alle vores kollegaer brænder for at arbejde med mennesker, at opbygge et stærkt netværk og udfordre status quo. Fælles for alle er, at vi drives af at finde de bedste vikarer til vores kunder og samtidig skabe de bedste muligheder for personlig og professionel udvikling for vores vikarer.

Vi er et lille team med en flad organisationsstruktur, hvor sparring og gode kollegiale forhold vægtes højt. Vi arbejder med tillid under ansvar og har en kultur, hvor vi løfter i flok.

Vision, mission og værdier

Til daglig arbejder vi med visionen om at være det lette og foretrukne valg for vikarer indenfor sundhedssektoren i Norden. Vores mission er, at sikre det hurtigste og mest optimale match mellem sundhedssektoren og kandidater, når behovet for en vikar opstår. Vi arbejder sammen mod dette mål hver dag og understøttes af vores fælles værdier:

Vi er ordentlige

Vi er effektive

Vi er hurtige

Vi er ærlige

Vi er tilgængelige

Vi skaber tryghed

Karriere og medarbejderudvikling

Uanset hvilke ambitioner du har for din fremtidige karriere, står medarbejderudvikling højt på agendaen hos Medicotrust. Vi ønsker at være en arbejdsplads der bidrager til, at du hele tiden udvikler dig i en retning, som motiverer og inspirerer dig.

Når det kommer til udviklingsmuligheder, lægger vi først og fremmest vægt på individuelle ambitioner. Vi ønsker at være en arbejdsplads hvor alle ansatte kan udvikle sig; uanset om ønsket er at specialisere og dygtiggøre sig indenfor et bestemt felt, prøve kræfter med forskellige forretningsområder, øge ansvar i forhold til budgetter og KPI’er eller udvikle sig i retning mod salg eller ledelse.

Vi har derfor udviklet en karriereplan til alle vores medarbejdere. Dette har vi gjort for at inspirere og visualisere hvilke overordnede muligheder for personlig og faglig udvikling, der findes hos os.

Medarbejderperspektiver

”I Medicotrust er der højt til loftet, forstået på den måde, at der er utrolig gode muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt. Da vi er en fladorganisation, bliver jeg som studentermedhjælper inddraget i organisationen på lige fod med mine kollegaer. Der er derfor god kollegial sparring, mulighed for udvikling af innovative ideer og en stejl læringskurve med stort ansvar, hvis man ønsker dette.

Medicotrust er uden tvivl en tillidsfuld, ærlig og passioneret arbejdsplads, hvor der er plads til personlighed og gode grin, hvorfor jeg nyder at møde på arbejde.”

– Camilla Hoffmann, HR & Project Assistant, Danmark

”Det jeg værdsætter ved at arbejde hos Medicotrust, er det sociale sammenhold i organisationen, som blandt andet skyldes den flade organisationsstruktur, hvilket gør at man som medarbejder har tæt et samarbejde med lederne på tværs af afdelingerne. Endvidere ligger arbejdskulturen op til at medarbejderne åbent kan komme med input til forbedringer og ændringer i organisationen og dens arbejdstilgang. Jeg værdsætter, at jeg som medarbejder, tilrettelægger min arbejdsdag ud fra de projekter der skal løses, hvilket er medvirkende til personlig- samt faglig udvikling”.

– Mickey Jensen, HR & Operations Coordinator, Danmark

”I Medicotrust arbejder jeg sammen med et stærkt hold af passioneret kollegaer for at lykkes med at skabe de bedst mulige match mellem sundhedspersonale og klinikker rundt omkring i Norden.

Åbenhed, tillid og integritet blandt mine kollegaer skaber et motiverende og inspirerende arbejdsmiljø, hvor vidensdeling florerer på tværs af enheder. Som studentermedhjælper hos Medicotrust får jeg lov til udvikle mig både fagligt og personligt. Jeg er enormt glad for både min arbejdsplads, men også de relationer jeg skaber herigennem, der gør det til en glæde at gå på arbejde.”

– Claudia Chantal Berger, HR & Operations Assistant, Danmark

”I min roll på Medicotrust har jag idag mycket ansvar och känner att jag ständigt får utvecklas, något som för mig är viktigt i vardagen. Den ena dagen är den andra inte lik, jag har en frihet under ansvar att själv kunna lägga upp mitt arbete på ett sätt som fungerar för både mig och företaget. Här är det öppet att komma med idéer som kan utforskas samt att vi hjälps åt. Vi har en rolig stämning kollegialt där vi kan skoja öppet med varandra med respekt”. 

Mitt huvudområde är att bemanna upp med vårdpersonal hos regionerna i Sverige vilket är roligt, då jag får hjälpa till att fylla behoven som finns och för mig betyder det något att kunna vara det där lilla extra.

– Felicia Seevaratnam, HR & Operations Coordinator, Sverige

”Som deltidsanställd på Medicotrust blir jag ständigt utmanad och får hela tiden chans att utvecklas i min roll. Jag får möjlighet att ta ett stort ansvar över mina arbetsuppgifter, både när det gäller planering och utförande. Medicotrust är för mig en flexibel arbetsplats som ger mig möjlighet att planera mitt arbete i kombination med mina studier. Det är något jag värdesätter mycket, och som gör att jag kan lyckas bättre i min arbetsroll och därmed i mina resultat. Medicotrust är utan tvekan en arbetsplats där vi har nära till skratt och en härlig kultur, men där vi också siktar högt och alltid strävar efter nöjda samarbeten!”

– Johanna Eggers, HR & Operations Assistant, Sverige

Vi søger løbende nye kollegaer som vil være med til at rekruttere de bedste vikarer

Kan du genkende dig selv og dine værdier i ovenstående beskrivelse? Vi søger løbende nye kollegaer til vores rekrutteringsteam og vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at være med på vores rejse.

Send os dit CV og en motiveret ansøgning allerede i dag til HR Operations Manager Sasa Kadric på e-mail ska@medicotrust.com med emnefeltet ”Uopfordret ansøgning”. Vi glæder os til at lære dig bedre at kende!