Har du lyst til at være en del af vores vækstrejse og hjælpe med at skabe de bedste rekrutteringsløsninger for sundhedssektoren i hele norden? Så kan du læse mere om os som arbejdsplads lige her.

Medicotrust blev etableret i 2004 og har sidenhen beskæftiget sig med at matche vikariater og faste stillinger til sundhedssektoren.

Alle vores kollegaer brænder for at arbejde med mennesker, at opbygge et stærkt netværk og udfordre status quo. Fælles for alle er, at vi drives af at finde de bedste vikarer til vores kunder og samtidig skabe de bedste muligheder for personlig og professionel udvikling for vores vikarer.

Vi er et lille team med en flad organisationsstruktur, hvor sparring og gode kollegiale forhold vægtes højt. Vi arbejder med tillid under ansvar og har en kultur, hvor vi løfter i flok.

Vision, mission og værdier

Til daglig arbejder vi med visionen om at være det lette og foretrukne valg for vikarer indenfor sundhedssektoren i Norden. Vores mission er, at sikre det hurtigste og mest optimale match mellem sundhedssektoren og kandidater, når behovet for en vikar opstår. Vi arbejder sammen mod dette mål hver dag og understøttes af vores fælles værdier:

Vi er ordentlige

Vi er effektive

Vi er hurtige

Vi er ærlige

Vi er tilgængelige

Vi skaber tryghed

Karriere og medarbejderudvikling

Uanset hvilke ambitioner du har for din fremtidige karriere, står medarbejderudvikling højt på agendaen hos Medicotrust. Vi ønsker at være en arbejdsplads der bidrager til, at du hele tiden udvikler dig i en retning, som motiverer og inspirerer dig.

Når det kommer til udviklingsmuligheder, lægger vi først og fremmest vægt på individuelle ambitioner. Vi ønsker at være en arbejdsplads hvor alle ansatte kan udvikle sig; uanset om ønsket er at specialisere og dygtiggøre sig indenfor et bestemt felt, prøve kræfter med forskellige forretningsområder, øge ansvar i forhold til budgetter og KPI’er eller udvikle sig i retning mod salg eller ledelse.

Vi har derfor udviklet en karriereplan til alle vores medarbejdere. Dette har vi gjort for at inspirere og visualisere hvilke overordnede muligheder for personlig og faglig udvikling, der findes hos os.

Medarbejderperspektiver

”Det jeg værdsætter mest ved Medicotrust er det miljø og den stemning, vi har i hverdagen. Vi har et rigtig godt og stærkt kollegialt sammenhold, som både gør sig gældende i samarbejdet med mine nærmeste kollegaer og med ledelsen. Der er en nysgerrighed og åbenhed fra alle i teamet, hvilket har skabt en kultur, hvor der er plads til at være kreativ og give sit personlige præg på alle arbejdsgange. Jeg lærer noget nyt hver dag og bliver hele tiden udfordret, så min hverdag er aldrig triviel og det sætter jeg virkelig pris på.”

Anne Katrine Holm Thestrup, HR Consultant

“Jag hjälper läkare och sjuksköterskor är intresserade av att ta sig an hyruppdrag i Sverige eller något av de andra nordiska länder. Medicotrust upplevs som en platt organisation där man pratar och skojar öppet, hjälps åt och lyfter varandra. Det är viktigt för mig att jag får arbeta med fria tyglar och planera min egen tid på jobbet och här på Medicotrust får jag stor frihet under ansvar. Utöver de mjuka värdena på kontoret så är det viktigt för mig att känna att mitt arbete är viktigt, att få hjälpa regionerna i Sverige och även de andra länderna med att få de resurser de behöver för att utföra viktigt arbete inom vården är både givande och kul.”

Lucas Stenberg, HR Consultant

Vi søger løbende nye kollegaer som vil være med til at rekruttere de bedste vikarer

Kan du genkende dig selv og dine værdier i ovenstående beskrivelse? Vi søger løbende nye kollegaer til vores rekrutteringsteam og vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at være med på vores rejse.

Send os dit CV og en motiveret ansøgning allerede i dag til HR ansvarlig Pernille Marie Hansen på e-mail pmh@medicotrust.com med emnefeltet ”Uopfordret ansøgning”. Vi glæder os til at lære dig bedre at kende!