Vikariater til speciallæger i almen medicin – jobmuligheder til de eventyrlystne

Opret dig som vikar i almen medicin og få et tilbud der matcher dine ønsker

Er du speciallæge i almen medicin – så tilbyder Medicotrust dig et utal af jobmuligheder over hele Norden. Vi har altid brug for dygtige og kompetente almen medicinere til forskellige typer af vikariater. Medicotrust giver dig attraktive rammer til, at du selv bestemmer hvor, hvornår og hvor meget du ønsker at arbejde, og vi sørger naturligvis for at give dig de bedste vilkår.

Opret dig som vikar allerede i dag og hør nærmere om dine muligheder som lægevikar hos Medicotrust – vi holder dig altid opdateret med nye og spændende vikariater.

Opret dig som vikar

Attraktive vilkår

  • Konkurrencedygtig lønpakke (løn under sygdom)

  • Gratis bolig og transport i perioden

  • Gratis efteruddannelse – herunder HLR/AHLR og sprogkursus

  • Professionel og personlig rådgivning

  • Du får en personlig kontaktperson, som står til din fulde rådighed

  • Forsikring (ansvar og skade)

  • Servicetelefon hele døgnet

  • Hjælp til autorisationer og specialistgodkendelser

EVENTYR OG OPLEVELSER FOR LIVET

Mange af vores almen medicinere kombinerer deres vikariat, så de også rejser afsted for at opleve nogle af de fantastiske steder, hvor vi har vikariater her i Norden. Det helt store hit er, at rejse over Sundet til Sverige, hvor der venter et utal af jobmuligheder, men i den grad også oplevelser i den smukke natur – hele året rundt.

Vi tager dig under armen hele vejen

Hos Medicotrust gør vi altid hvad vi kan, for at give dig som vikar de bedst mulige vilkår og vi sørger for at du kan føle dig tryg under – både før, under og efter et vikariat.

Vi sørger for alt det praktiske, så du blot skal fokusere på dit arbejde. Du får en personlig kontaktperson, som altid vil holde dig velinformeret og opdateret i processen for en mulig ansættelse.

Din kontaktperson gør alt for at give dig en fantastisk oplevelse og leve op til vores værdier, som er; Vi er hurtige. Vi er effektive. Vi er ærlige. Vi skaber tryghed.

Vi rådgiver og hjælper dig sikkert på vej

Med mange års erfaring med bemanding af jobs inden for almen medicin, og med dygtige og engagerede konsulenter, både på det danske, svenske og norske marked, kender vi i høj grad til markedet og kan derfor give dig den bedste rådgivning og bedst muligt match – så du kan være garanteret en fantastisk oplevelse.

Vi har gode samarbejdspartnere over hele Norden, som glædeligt tager imod dygtige og engagerede danske læger – i bliver taget godt imod og der bliver naturligvis sørget for en grundig introduktion i arbejdsgange, rutiner og IT-systemer.

Kontakt os meget gerne og få et personligt tilbud, hvor vi kan informere mere om de mange muligheder vi har til dig – ganske uforpligtende.

Fordele du ikke vil gå glip af

Som vikar hos Medicotrust får du en række fordele, som du hurtigt vil vænne dig til. Som vikar får du nemlig muligheden for at vælge friheden til – friheden til at være herre over sin egen tid, lyst og behov. Du bestemmer hvor ofte du vil arbejde, hvor du ønsker at arbejde og hvad du ønsker at arbejde med.

Samtidig giver et vikariat dig mulighed for, at udfordre dig selv og afprøve nye områder, andre arbejdsopgaver og så vil du med garanti få nye og spændende bekendtskaber – alt sammen noget, hvor du kan udvikle dig fagligt og personligt.

Almen medicin jobs – en verden af muligheder

Medicotrust tilbyder mange forskellige typer af jobs indenfor almen medicin, så vi kan være meget fleksible i forhold til geografi, arbejdsopgaver og perioder. Vi har både fastansættelser, try&hire forløb, korte og lange vikariater og enkelte vagter.

På vores jobportal kan du se vores ledige vikariater inden for almen medicin. Vi får nye vikariater ind hver eneste dag, så kontakt os endelig, hvis ikke der er noget der passer til dig – så er der helt sikkert i morgen.

Se vores ledige jobs her

Opret dig som Medicotrust vikar

Uanset om du motiveres af den attraktive lønpakke, af de berigende oplevelser som at møde nye kollegaer, opleve andre kulturer, eller om du blot ønsker at dygtiggøre dig, så har vi garanteret nogle spændende jobmuligheder til dig i Norden.

Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde.