Jobmuligheder til speciallæger i anæstesiologi i Norden

Medicotrust er altid på udkig efter speciallæger i anæstesiologi, da mange af vores samarbejdspartnere i Norden har mangel på dygtig arbejdskraft.

Derfor tilbyder vi også attraktive vilkår og spændende jobmuligheder, som vi meget gerne vil præsentere dig for.

Med mange års erfaring med bemanding af jobs i sundhedssektoren i Norden, kan vi helt sikkert give dig en god service og rådgivning i forhold til at matche dine ønsker for et vikariat.

Som vikar hos Medicotrust sørger vi altid for at holde dig opdateret med aktuelle jobmuligheder inden for anæstesiologien, så tilmeld dig gerne som vikarlæge og få et personligt tilbud.

Opret dig som vikar

Aktuelle vikariater og gode vilkår til dig

Som speciallægevikar i anæstesiologi har du en række forskellige muligheder. Vi samarbejder med forskellige mellemstore og store sygehuse i det meste af Norden, herunder både til det offentlige og private, hvor der forefindes behov på diverse afdelinger.

Vores anæstesiologer arbejder blandt andet på operationsgange, intensivafdelinger, opvågninger, intermediærafdelinger og på dagkirurgi. Alt efter afdelingerne er der forskellige typer af vikariater i forhold til arbejdstider, vagtlag og timeantal.

Grundet de mange muligheder vil vi meget gerne høre fra dig i forhold til, hvad netop DU kunne have interesse i.

Du kan altid se vores aktuelle vikariater inden for anæstesiologi her.

Se vores ledige jobs her

GOD KOMBINATION AF OPLEVELSER OG ARBEJDE

Der er ofte gode muligheder for selv at sammensætte dit vikariat, så det netop passer til dine behov. Derfor har du også rig mulighed for at planlægge din tid således, at du også kan nå at få tid til at gå på opdagelse i det område du befinder dig i. Vi har samarbejde med forskellige afdelinger over hele Norden og derfor garanterer vi også spændende destinationer, som helt sikkert at værd at udforske.

Tryghed og professionel rådgivning

Som vikar hos Medicotrust får du en personlig  kontaktperson, som netop er specialist inden for det anæstesiologiske felt og som kan guide og rådgive dig bedst muligt. Vi arbejder altid efter vores kerneværdier; Vi er hurtige. Vi er effektive. Vi er ærlige. Vi skaber tryghed.

Dette er yderst vigtigt for os, så vi derfor kan sørge for, at du føler dig tryg både inden, under og efter et vikariat. På denne måde skal du kun fokusere på dit arbejde.

Fælles for alle vores typer af vikariater gælder de samme gode vilkår.

Vi tilbyder dig gode vilkår i form af:

  • Konkurrencedygtig lønpakke (løn under sygdom)

  • Gratis bolig og transport i perioden

  • Forsikring (ansvar og skade)

  • Professionel og personlig rådgivning

  • Du får en personlig kontaktperson, som står til din fulde rådighed

  • Gratis efteruddannelse – herunder HLR/AHLR og sprogkursus

  • Servicetelefon hele døgnet

  • Hjælp til autorisationer og specialistgodkendelser

Opret dig som Medicotrust vikar

Uanset om du motiveres af den attraktive lønpakke, af de berigende oplevelser som at møde nye kollegaer, opleve andre kulturer, eller om du blot ønsker at dygtiggøre dig, så har vi garanteret nogle spændende jobmuligheder til dig i Norden.

Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde.