Bliv jordemodervikar og boost din karriere

Ønsker du at prøve kræfter med et jordemodervikariat i Norden? Opret dig som vikar allerede i dag.

I takt med travlheden på fødegangene i Norge, Sverige, Grønland og Færøerne, er efterspørgslen på dygtige og kvalificerede jordemødre steget markant.

Medicotrust har mere end mange erfaring med at bemande sundhedsfaglige vikariater i hele Norden indenfor alle lægespecialer og sygeplejersker, men nu udvider vi vores kendskab til markedet, og vil fremadrettet også tilbyde jordemødre spændende vikariater forskellige steder i Norden.

Opret dig som vikar

Fordele som jordemodervikar

Listen med fordele som vikar gennem Medicotrust er lang.  Vi tager afsæt i vores værdier, som vi dagligt arbejder proaktivt med. Vores kerneværdier er Vi er hurtige. Vi er effektive. Vi er ærlige. Vi er tilgængelige. Vi skaber tryghed.

 

Tryghed som vikar

For os er det vigtigt at give vores vikarer en grundlæggende tryghed samt en gennemskuelig ansættelse.

Medicotrust har overenskomst med Jordemoderforeningen, som selvfølgelig er gældende for dig i alle slags vikariater, i alle de lande vi samarbejder med. Det betyder, at vi kan sikre dig gode rammer og vilkår i vikariatet i forhold til løn, overarbejde, tillæg og arbejdstider m.m.

De processer vi arbejder efter, er certificeret efter ISO 9001: 2015 standard, og garanterer dig derfor kvalitet og effektiv styring.

Vi tilbyder dig

  • Attraktiv lønpakke (løn under sygdom)

  • Vi sørger for alt det praktiske – Vi booker og betaler transport og bolig, samt sender dig al relevant information

  • Forsikring (ansvar og skade)

  • Personlig og professionel rådgivning

  • Hjælp til at søge svensk, norsk og grønlandsk autorisation

  • Personlig rådgivning omkring skat, årsopgørelse, pension m.m.

  • Du får en personlig kontaktperson, som står til din fulde rådighed

  • Vi tilbyder dig kurser i efteruddannelse – herunder HLR/AHLR og svenskkursus i lægefagligt svensk

SOM VIKAR HAR DU MULIGHED FOR AT OPLEVE HELE NORDEN

Ledige jobs og vikariater til jordemødre

Som jordemodervikar hos Medicotrust, vil vi gerne inspirere dig til at få øje på alle de muligheder, der i Norden ligger som vikar. Derfor vil vi opfordre dig til at oprette dig som vikar hos os, og så vil vi løbende holde dig opdateret med aktuelle stillinger og nyheder.

Vi tilbyder både korte og længerevarende vikariater, fastansættelse og Try & Hire forløb hos vores kunder. Vi samarbejder med kunder i det meste af Norden, herunder Danmark, Sverige, Norge, Grønland og Færøerne. Vores kunder består bl.a. af lægepraksis, små landsbyhospitaler, lægevagter, kysthospitaler, store Universitetshospitaler, privatklinikker osv.

Vi tilbyder forskellige typer af vikariater, som kan tilpasses efter dine kompetencer og ønsker, så kontakt os gerne og få en uforpligtende snak om dine muligheder som jordemodervikar hos Medicotrust. Vi kan helt sikkert finde et godt match til dig.

Opret dig som vikar her

Eller kontakt os
E-mail: kontakt@medicotrust.com
Tlf: (+45) 4344 8420

Opret dig som Medicotrust vikar

Uanset om du motiveres af den attraktive lønpakke, af de berigende oplevelser som at møde nye kollegaer, opleve andre kulturer, eller om du blot ønsker at dygtiggøre dig, så har vi garanteret nogle spændende jobmuligheder til dig i Norden.

Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde.

Søg jobs i Danmark, Sverige og Norge

Se ledige jobs