Social- og sundhedsvikarer til sundhedssektoren

Opdag mulighederne som social- og sundhedsvikar. I takt med den stigende mangel på social- og sundhedsmedarbejdere i sundhedssektoren, er efterspørgslen på engagerede og dygtige SSA’er og SSH’er kontinuerligt stigende.

Hos Medicotrust vil vi meget gerne imødekomme denne udfordring, og tilbyder derfor nu social- og sundhedsmedarbejdere til forskellige typer af vikariater.

Medicotrust har mange års erfaring som vikar- og rekrutteringsbureau i sundhedssektoren i hele Norden, så vi er godt rustet til at byde et nyt fagområde velkommen.

Medicotrust tilbyder mange forskellige typer af vikariater, både korte og længerevarende vikariater, Try & Hire forløb og fastansættelse. Derudover er mulighederne for dig mange, da vi både har samarbejde med primærsektoren, sekundærsektoren og private virksomheder.

Opret dig som vikar

Fordele som social- og sundhedsvikar

Der er mange fordele som vikar hos Medicotrust. Drømmer du om at arbejde med forskellige mennesker og kolleager, men ønsker afvekslende jobs og arbejdsopgaver, hvor du selv er medbestemmende i forhold til hvor og hvornår du vil arbejde, så er et vikariat det perfekte match.

Vi anvender både social- og sundhedsassistenter (SSA) og social- og sundhedsmedhjælpere (SSH).

 

Tryghed som vikar

Det er vigtigt for os, at give vores vikarer en tryghed i form af en gennemskuelig ansættelse. Alle vores processer er certificeret efter ISO 9001: 2015 standard, og garanterer dig derfor kvalitet og en effektiv styring.

Vi gør meget ud af, hele tiden, at holde alle parter opdateret i processen, således at alle er informeret og opdateret i forhold til status på en eventuel ansættelse. I alt vores arbejde tager vi afsæt i vores værdier, som gerne skulle komme til udtryk overfor vores vikarer og samarbejdspartnere. Kerneværdierne er Vi er hurtige. Vi er effektive. Vi er ærlige. Vi er tilgængelige. Vi skaber tryghed.

Vi tilbyder dig

  • Attraktiv lønpakke (løn under sygdom)

  • Gratis bolig og rejse i perioden

  • Forsikring (ansvar og skade)

  • Professionel og personlig rådgivning

  • Du får en personlig kontaktperson, som står til din fulde rådighed

  • Personlig rådgivning omkring pension, skat, årsopgørelse m.m.

  • Gratis efteruddannelse – herunder HLR/AHLR

Ledige jobs

Vores samarbejdspartnere spænder bredt, så vi tilbyder alt fra udekørende sygepleje, plejehjem, friplejehjem, hjemmepleje til private virksomheder osv.

Hos Medicotrust vil vi meget gerne inspirere vores social- og sundhedsvikarer til at få øje på de mange muligheder, som vikarverdenen byder på. Derfor opfordrer vi til, at du helt uforpligtende opretter dig som vikar hos os – så vil vi løbende holde dig opdateret med nyheder og aktuelle stillinger som passer til dig.

Opret dig som vikar her

Som social- og sundhedsvikar hos Medicotrust tilbyder vi forskellige typer af vikariater, som kan tilpasses dine ønsker og kompetencer. Du kan altid se vores ledige stillinger indenfor dit fagområde på vores jobportal. Er der ingen af disse jobs som passer dig, men har du ledige uger i kalenderen, så kontakt os alligevel – så vil vi forsøge at finde et vikariat, der passer netop til dig og din kalender.

Se ledige jobs

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 43 44 84 20 eller på mail kontakt@medicotrust.com og få en uforpligtende snak om dine muligheder som social- og sundhedsvikar hos Medicotrust. Vi kan helt sikkert finde et godt match til dig.

Opret dig som Medicotrust vikar

Uanset om du motiveres af den attraktive lønpakke, af de berigende oplevelser som at møde nye kollegaer, opleve andre kulturer, eller om du blot ønsker at dygtiggøre dig, så har vi garanteret nogle spændende jobmuligheder til dig i Norden.

Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde.