Det har aldrig været nemmere at finde jobs og vikariater som sygeplejerske eller radiograf

Opret dig som vikar her. Hvad enten du er sygeplejerske eller radiograf, så har vi alsidige vikariater og jobs i hele Norden.

I takt med den stigende mangel på sygeplejersker i Grønland, Sverige, Norge og Danmark, er efterspørgslen på kvalificerede vikarsygeplejersker og radiografer steget voldsomt.

Med mange års erfaring i at anvise branchens bedste lægevikarer udbygger vi nu vores kendskab til markedet, med at tilbyde sygeplejersker og radiografer vikariater.

Se ledige jobs
Opret dig som vikar

Dine fordele

Som sygeplejerske og radiograf i Medicotrust får du en række fordele. Fordelene tager afsæt i de værdier vi til dagligt arbejder aktivt med. Vores grundlæggende værdier er:

 • Vi er hurtige.
 • Vi er effektive.
 • Vi er ærlige.
 • Vi er tilgængelige.
 • Vi skaber tryghed.

Grundlæggende tryghed

Når du får et vikarjob hos Medicotrust, er du sikret tryghed og gennemskuelighed i din ansættelse.

Vi er medlem af DSR (Dansk Sygeplejeråd) og vores overenskomst dækker i alle lande. Overenskomsten sikrer dig nogle gode vilkår i jobbet indenfor arbejdstider, løn, tillæg, pension, overarbejde m.m.

Vi kan bl.a. tilbyde end bedre løn end de overenskomstmæssige vilkår – inklusiv pension, derudover tilbyder vi vore loyale vikarer personlige tillæg. Vores processer er certificeret efter ISO 9001: 2015 standard, og det garanterer dig kvalitet og effektiv styring.

Samarbejdet

Samarbejdet er et trepartsforhold mellem vikaren, vikarbureauet og brugervirksomheden.

 • Vi har lægefaglige og sundhedsfaglige konsulenter i Danmark, Sverige og Norge, som kender markeder og brugervirksomheder indgående.

 • Vi sørger for alt det praktiske. Således booker og betaler vi transport og bolig, samt sender dig al relevant information.

 • Vi tilbyder hjælp til svensk og norsk autorisation.

 • Vi tilbyder personlig rådgivning omkring skat (inklusiv årsopgørelse), pension m.v.

 • Vi tilbyder en personlig kontaktperson som står til rådighed døgnet rundt.

 • Vi tilbyder kurser i efteruddannelse, herunder HLR / AHLR kursus og sprogkursus i lægefaglig svensk

Ledige vikariater til sygeplejersker og radiografer

Vi giver dig inspiration til at få øje på de muligheder, der ligger i Norden og som vikar, og hvordan du selv kan gøre noget for at opleve en ny verden i din karriere som radiograf – eller sygeplejerskevikar.

I vores Jobportal gemmer vi et udvalg af de jobs vi har – men der kommer hele tiden nye som vi besætter ved direkte henvendelse. Derfor anbefaler vi at du tager kontakt, så vi kan lære dig at kende og høre om dine ønsker til rejser, løn, afdelinger og kollegaer.

Se alle vores aktuelle jobs og vikariater på jobportalen her.

Se ledige jobs

Eller kontakt os
E-mail: kontakt@medicotrust.com
Tlf: (+45) 4344 8420

SOM VIKAR HAR DU MULIGHED FOR AT OPLEVE HELE NORDEN

Læs individuelle rejsebeskrivelser her

Specialer indenfor sygeplejersker og radiografer

Vi kan tilbyde stillinger og rådgivning i alle specialer.

Medicotrust har to konsulenter som arbejder med sygeplejersker, som har erfaring fra områderne som sygeplejerske og HR konsulent. Det giver en nuanceret sparring og indsigt i faget og markedet.

Samtalen med en konsulent kan hjælpe dig, hvis du skal søge nyt arbejde i en kort eller længere periode, overvejer en efter- eller videreuddannelse eller ønsker mere generel sparring på, hvilken retning dit arbejdsliv skal tage og hvilke muligheder du har som vikar.

Er du klar til at tage af sted?
Vi hjælper dig med at have alt det formelle og praktiske på plads. Det er vores job. Det vigtigste er at du er klar.

Undersøg gerne dine egne muligheder for, at tage afsted når du kontakter os. Det er en stor hjælp hvis du kan fortælle os hvilken periode du er interesseret i, så kan vi præsentere dig for mulighederne og hurtigere få arrangeret rejsen og jobbet.

Typer af sygeplejerskestillinger

Når du samarbejder med Medicotrust, får du en erfaren, kvalitetsbevidst og serviceminded konsulent, der går ”hele vejen” for at opfylde dine ønsker og behov.

Vi tilbyder sygeplejersker vikariater indenfor stort set alle faglige områder. Vi søger og tilbyder sygeplejerskevikarer indenfor alle Faglige Specialer (FS).

 • Sygeplejerske – Anæstesi

 • Sygeplejerske – Infektion (hygiejne)

 • Sygeplejerske – Intensiv

 • Sygeplejerske – Kræft

 • Sygeplejerske – Psykiatri

 • Sygeplejerske – Sundhedspleje

Typer af radiografstillinger

Vi tilbyder radiografer indenfor alle typer af radiologi til sundhedsvæsenet i Norden.

Vi tager ansvar for at formidle alle typer af radiografer, som kan tage ansvar for at udføre de mange forskellige slags undersøgelser og behandlinger som findes indenfor radiologien.

Radiografer som udfører almindelige røntgenundersøgelser af fx knogler, hjerte og lunger, – samt mere komplekse undersøgelser og behandlinger som CT, MR, Ultralydsscanning, Gennemlysning, Nuklearmedicinske Undersøgelser og Stråleterapi.

Den teknologiske udvikling er godt i gang med at tage form i sundhedsvæsenet og tegner en radikal anderledes fremtid på hospitalsgangene, men veluddannede sygeplejersker bliver ved med at være en efterspurgt arbejdskraft.

Vi tilbyder både basis og specialuddannede sygeplejersker (anæstesi, intensiv, kræft, psykiatri og sundhedspleje) som vikarer i Norden.

Søg jobs i Danmark, Sverige og Norge

Se ledige jobs

Opret dig som Medicotrust vikar

Uanset om du motiveres af den attraktive lønpakke, af de berigende oplevelser som at møde nye kollegaer, opleve andre kulturer, eller om du blot ønsker at dygtiggøre dig, så har vi garanteret nogle spændende jobmuligheder til dig i Norden.

Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde.