Er du på udkig efter et nyt job i dit eget land eller i udlandet?

Der er stor mangel på læger og sygeplejersker i hele Norden. Prognoserne viser, at der også i de kommende år vil være mange ubesatte jobs i sektoren.

Der er mange attraktive, ledige vikarjobs og det giver dig rigtig gode muligheder for, at få et spændende vikarjob eller en fast stilling på et dansk, svensk eller norsk hospital.

Den store mangel på læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale giver dig særdeles gode muligheder for, at få permanent fastansættelse på et hospital på en længerevarende kontrakt med gode vilkår, som vi forhandler os frem til. Se ledige jobs.

Se ledige jobs
  • Hos Medicotrust vil vi gøre alt for at finde det rigtige job til dig. Et sted, hvor du både kan få opfyldt dine faglige ambitioner og have plads til familieliv samtidigt.

  • Vi har udviklet et rekrutteringssystem, hvor vi matcher dine ønsker og kvalifikationer med virksomhedernes forskellige krav og forventninger.

  • Du kan derfor trygt regne med, at din næste stilling kommer til at rumme en lang række af de fordele, som netop du søger.

Rådgivning om læge eller sygeplejerske job i udlandet

Vi giver dig de bedste forudsætninger for et rigtigt match og en succesfuld ansættelse gennem et tillidsfuldt samarbejde.

Det er et stort skridt at tage ansættelse som sygeplejerske eller læge i udlandet – både alene og sammen med familien. Husk på, at det altid vil være et familieprojekt. Vi giver dig en grundig indføring i det pågældende lands kultur, sørger for at du får de nødvendige sproglige færdigheder, der er nødvendige for dit sygeplejerske- eller lægejob, og sikrer at du og din familie får et godt og trygt integrationsforløb.

Vi har prøvet det mange gange før og kan stille de rigtige spørgsmål, og give dig de rigtige informationer, som er nødvendige for et nyt ansættelsesforløb som sygeplejerske eller læge i eget land og i udlandet. Vi sørger for papirarbejdet herunder skattereglerne, ansvarsforsikring, autorisation, pension og kontrakt, og (kan) booker flybilletter, bolig og organisere flytning og skolestart. Således kan du koncentrere dig om jobbet, dine nye kollegaer og en ny start på opholdet i udlandet.

Medicotrust inviterer regelmæssigt til samtaler under ansættelsesforløbet, for at sikre din tilfredshed. Den planlagte og regelmæssige samtale giver en sikkerhed for, at vi får talt om dit ophold, din karriere og hvordan du oplever din ansættelse som læge eller sygeplejerske og selve samarbejdet.

Som fastansat læge eller sygeplejerske er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os og din kontaktperson – og her kan vi fortroligt tale om hvad som helst.
Vi sætter en ære i relationen og værner om samarbejdet.

Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse under din ansættelse. Vi forstår vigtigheden af den personlige kontakt, et højt serviceniveau og har et ambitiøst mål for din oplevelse af Medicotrust.

Læge fra EU

Hvis du kommer fra EU og ønsker at flytte til Skandinavien for at arbejde som fastansat speciallæge, tilbyder Medicotrust en komplet pakkeløsning for dig og din familie.

Når vi har modtaget og godkendt dit CV, inviterer vi dig til et informationsmøde og en personlig samtale. Her gennemgår vi dine konkrete muligheder for et lægejob og laver en uddannelsesplan for dig.

Uddannelsen foregår på vores egne skoler i dit hjemland. Der bliver du undervist i skandinavisk sprog, kultur og samfundsforhold af certificerede undervisere. Hermed får du de bedste betingelser for, at falde til i dit nye arbejdsland og samfund – både på selve dit lægejob og i din fritid. Din familie er også velkommen på vores skole, og al undervisning er gratis.

Før du kommer i gang på vores skoler, skal du sende dit opdaterede CV til os. Så kontakter og informerer vi dig om det eventuelle videre forløb.

Fastansættelse som læge i Norden

Du ansættes direkte på hospitalet til overenskomster og ancienniteter, der er gældende i det pågældende land.

Hospitaler i Norden er alle en del af det offentlige sundhedssystem og ejes af de forskellige regioner i de respektive lande. Vi er i løbende dialog med vore samarbejdspartnere, og vil kunne finde et passende job til dig i hele Skandinavien.

Vi samarbejder omkring alle faggrupper for læger. Ligeledes ansætter vi sygeplejersker, bioanalytikere og andet sundhedspersonale til hele Skandinavien. Når stillingen formidles gennem Medicotrust, er du sikker på at få den bedst mulige start på dit nye vikarjob i sundhedssektoren.

Fastansættelse som læge i Danmark

Søger du et vikarjob i sundhedssektoren i Danmark? Vi får løbende jobs ind og har qua vores rammeaftaler en større jobportal med danske og udenlandske vikarjobs.

Hvis du udfylder en kontaktformular med dine kontaktinformationer og ønsker til en fastansættelse i Danmark, så vil Medicotrust sørge for at holde dig orienteret med relevante jobs indenfor den type stilling du søger.

Hvis du kontakter os på telefon (+45) 43 44 84 20, så kan vi starte med at tale om dine ønsker til et job og hvilke forventninger du har til en fastansættelse i Danmark. Det kan være en fordel at afdække evt. særlige behov og ønsker for at afgrænse søgningen, og vise hvilke jobs vi kan tilbyde dig allerede nu.

Alternativt, kan du løbende holde dig opdateret i vores jobportal. Jobportalen viser de ledige stillinger vi har lagt ud på hjemmesiden. Da der konstant er en tilstrømning af ledige stillinger i Danmark kan der være nogle, som ikke findes i jobportalen, men som vi kan fortælle om på telefonen. Vi vil derfor anbefale at du ringer og hører nærmere.

Endelig har Medioctrust flere konsulenter ansat, som kan blive din samarbejdspartner og løbende holde øje med et job, der matcher dine ønsker.

Der er stor mangel på læger og sygeplejersker i Skandinavien. Og prognoserne viser, at der også i de kommende år vil være mange ubesatte jobs på de skandinaviske hospitaler.

Fastansættelse som læge i Sverige

Det er attraktivt at arbejde i Sverige, da det ligger tæt på Danmark og du kan køre hjem i weekenderne eller få regelmæssigt besøg.

Sverige er et stort land og der findes spændende jobs fra Skåne, til den svenske skærgård og helt op til det øde Lapland. Mulighederne er mange, og vi glæder os til at høre hvad der interesserer netop dig.

Medicotrust har mange års erfaring med jobs i sundhedssektoren i Sverige. Vi har en større database med arbejdsgivere og ledige jobs. Vores jobportal giver et overblik over stillingerne på hjemmesiden. Jobportalen er et øjebliksbillede over de jobs vi har lagt på hjemmesiden, og giver et overblik over ledige job med fastansættelse i Sverige.

Vi anbefaler at du ringer til os på (+45) 43 44 84 20, for at vi kan høre nærmere om dine ønsker for fastansættelse i Sverige. Vores konsulenter kender landet og arbejdsgiverne gennem mange ansættelsesforløb og vil kunne guide dig igennem til en attraktiv stilling, som matcher dine ønsker.

Det er også vigtigt, at vi får rådgivet dig i forhold til skattereglerne, autorisation og ansvarsforsikring for at sikre dig og din familie et godt ophold.

Fastansættelse som læge i Norge

Medicotrust har i årtier beskæftiget sig med jobs i sundhedssektoren i Norge. Det er et land som har udmærket sig særligt for sygeplejersker og læger.

I Norge har vi flere konsulenter ansat til at give alle specialer en særlig opmærksomhed. Derfor vil du i Medicotrust blive tilknyttet en konsulent som kender dit speciale og mulighederne.

Vi vil anbefale, at du kontakter os på tlf. (+45) 43 44 84 20 og taler med en af vores konsulenter. Når vi kender dine ønsker, vil vi sørge for at holde dig orienteret med relevante norske jobs indenfor den type stilling, du søger.

Søg i jobportalen for at se dine muligheder hos os.

Søg jobs i Danmark, Sverige, Grønland, Færøerne og Norge

Jobportal