¨

Gør en forskel i Grønland

Grønland byder på storslået natur og oplevelser for livet, som du ikke kommer udenom i det der bliver kaldt kontrasternes land.  

Opret dig som vikar

Drømmer du om at udfordre dig selv med et spændende vikariat i den grønlandske sundhedssektor og samtidig opleve storslået natur, så er du endt det rigtige sted.

Medicotrust tilbyder spændende vikariater til forskellige destinationer i det grønlandske. Der er stor efterspørgsel på sundhedsfagligt personale flere steder i Grønland, så der er stor efterspørgsel på netop det du kan tilbyde.

Hos Medicotrust er vi af den overbevisning, at det skal være nemt og fordelagtigt for dig, at tage et vikariat i udlandet, derfor sørger vi naturligvis for alt det praktiske.

Vi tilbyder dig:

Attraktiv lønpakke (løn under sygdom)
Administration samt betaling af transport og bolig
Forsikring (ansvar og skade)
Personlig og professionel rådgivning
Udstationeringstillæg

Der er brug for varme hænder inden for sundhedssektoren rundt omkring på Grønland, og dermed stor efterspørgsel på dygtige og kvalificerede vikarer.

Medicotrust tilbyder attraktive vilkår, spændende jobmuligheder indenfor alle fagområder, og giver dig samtidigt mulighed for frihed til selv, at vælge hvor og hvornår du vil arbejde.

Opret dig som vikar og hør mere om dine muligheder som vikar på Grønland– vi sørger for at holde dig opdateret.

Typer af vikariater

I Grønland tilbyder Medicotrust forskellige typer af vikariater, så alt efter hvad du er interesseret i, så dækker vi bredt. Herunder kan der bl.a. nævnes forskellige sundhedshuse, lægevagter, små kysthospitaler og Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. I de små sundhedshuse og lægevagter, vil du som vikar typisk have et stort og selvstændigt ansvar, hvorfor det er en fordel med brede kompetencer. Som vikar på sygehuset i Nuuk, har du mulighed for at dygtiggøre dig indenfor specifikke specialer og tilegne dig mere viden, som du kan tage med dig hjem.

Fordelen som dansk vikar i Grønland er, at mange procedurer og arbejdsgange minder om dem vi kender fra Danmark, hvilket naturligvis gør det nemt at sætte sig ind det nye job. Ligeledes er vores grønlandske samarbejdspartnere ofte vant til at modtage danske vikarer, så de ved hvordan de tager godt imod dig, og så tales der dansk alle steder.


Natur- og kulturelle oplevelser i Grønland

Grønland byder på storslået natur og oplevelser for livet, som du ikke kommer udenom i det der bliver kaldt kontrasternes land. Oplev alt fra det vilde dyreliv, hvor du kan møde isbjørne, pukkelhvaler, moskusokser, hvalrosser og rensdyr, til en hundeslædetur på indlandsisen. Gå heller ikke glip af nordlyset, som overrasker med et mangefarvet lysshow fra september til april hvert år.

Interesseret i vikariat eller ansættelse på Grønland?

Opret dig som vikar nu – så vil vi løbende holde dig opdateret med aktuelle jobtilbud indenfor netop dit speciale i Grønland.