Sygeplejersker og social- og sundhedspersonale til kommuner i Danmark

Kommunerne løfter flere og flere opgaver for borgerne. Sundhed, pleje og omsorg står øverst på agendaen og det kræver varme hænder hver dag.

Det kan være en svær opgave at løfte kontinuerligt for fastansatte i kommunerne, og det kan være nødvendigt med hjælp udefra engang imellem. Medicotrust har et ønske om, at være kommunernes hjælp i dagligdagen, når det bliver svært. Vi tager telefonen og dækker behovet med en vikar.

Vikarbureauet Medicotrust blev etableret i 2004 og har mange års erfaring indenfor vikariater og faste stillinger til sundhedssektoren. Vi ønsker at være det lette og foretrukne valg af leverandør af vikarer indenfor sundhedssektoren.

Når behovet opstår

Står I og mangler midlertidig hjælp i forbindelse med ferie, sygdom, barsel eller andet, så kan vi helt sikkert finde en kompetent arbejdskraft til jer, som kan træde til med det samme.

Hos Medicotrust har vi et kartotek med aktive og interesserede vikarer, som dækker vagter og vikariater over hele landet. Vores system er detaljerigt og opdateret således, at vi kan sikre et hurtigt og optimalt match.

Ved et pludseligt opstået behov, så kontakt os på tlf. (+45) 4344 8420.

Vi har alt fra specialsygeplejersker til basissygeplejersker, social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter m.m.

Kom hurtigt i gang

Vil i høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde netop jeres kommune, så kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud. Vi kommer også meget gerne forbi jer.

Vores kollega Marie-Louise har mange års erfaring fra branchen og er selv sundhedsfagligt uddannet. Hvis du vil høre mere om vores vikarløsninger indenfor sygeplejersker og SOSU-vikarer til kommunerne, så vil vi gerne fortælle mere.

Christopher Franklin Lück
Key Account Manager, Danmark

En længerevarende løsning

Halvdelen af vores vikarløsninger er lange, fordi det er svært at rekruttere eller finde den rette. Når vores vikarer er på stedet i længere tid, skabes det gode arbejdsmiljø med fastansatte, borgere og kultur. Vi vægter kontinuitet højt, fordi det skaber stabilitet, kvalitet og ro på en arbejdsplads.

Har du svært ved at rekruttere, så sammensætter vi en løsning, som tager hensyn til stillingen og de forhold som er til stede i en længere periode.

ISO certificeret i den nyeste standard

Medicotrust er certificeret med ISO 9001 som dokumenterer, at vores kvalitets- og ledelsessystem er certificeret efter en internationalt anerkendt standard inden for ”best practice”, som sætter fokus på løbende forbedringer og kundetilfredshed.