¨

Region Hovedstadens Psykiatri


9/6/2023

Medicotrust er utroligt stolte over at kunne meddele, at vi har sikret os udbuddet i Region Hovedstadens Psykiatri. Dette spændende samarbejde blev officielt indledt den 1. juni 2023 og vil være gældende indtil den 31. maj 2027. Der udover har vi mulighed for at forlænge vores partnerskab, hvilket åbner dørene for en langvarig og givende alliance inden for psykiatriens verden.

 

Vi ser med stor forventning og engagement frem til denne betydningsfulde forbindelse med Region Hovedstadens Psykiatri. Dette partnerskab er ikke kun en milepæl for Medicotrust, men det repræsenterer også vores dedikation til at levere kvalitetsvikariater inden for psykiatrien og understøtte sundhedsvæsenets vigtige arbejde i Region Hovedstaden.

 

Hvis du er interesseret i at udforske de spændende muligheder for vikariater inden for psykiatri, er du altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige team. Vores eksperter står klar til at guide dig gennem processen og hjælpe dig med at finde den rette position eller de rigtige kandidater til at opfylde dine behov. Sammen kan vi forme fremtiden for psykiatrisk pleje og skabe positive forandringer i sundhedssektoren.

Relaterede sider

Søg vikariater

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en mail eller giv os et kald.