¨

Er du vores nye HR & Operations Assistant?


12/07/2022

Som studentermedhjælper hos Medicotrust kommer du med på en vækstrejse i en virksomhed, som hver dag arbejder for at sikre arbejdskraft i sundhedssektoren i hele Skandinavien. Vi er en dynamisk arbejdsplads, som arbejder ambitiøst med vores netværk af vikarer og kunder, for at være det foretrukne valg i branchen.

Om stillingen

Vi søger en proaktiv og engageret HR & Operations Assistant, som kan hjælpe os med at løse diverse HR- og rekrutteringsopgaver. Du bliver en del af et ambitiøst team, hvor du indgår på lige fod med dine kollegaer. Vi deler alle Medicotrusts værdier om at skabe gode rekrutterings­løsninger, der bygger på tryghed, ærlighed og effektivitet. Det bliver din opgave at opsøge, headhunte og rekruttere vikarer, herunder læger, sygeplejersker og lignende sundhedsfagligt personale. Du skal bygge dit eget netværk op fra bunden, og det er derfor vigtigt, at du har masser af gå-på-mod.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Bistå rekrutteringsprocessen af sundhedsfagligt personale til sundhedsområdet i Skandinavien.
 • Searche og headhunte kandidater til vores database gennem LinkedIn.
 • Klargøre kandidatpræsentationer og kvalitetssikre kandidater ved CV-screening, telefonsamtaler, interviews, referencer m.m.
 • Vejlede kandidater i forhold til karriere- og ansættelsesmuligheder, herunder også ansættelsesvilkår.
 • Markedsføring af rekrutteringskampagner gennem digitale platforme.
 • Løbende administrativ support og ad hoc-opgaver.

Om dig

Du studerer på en relevant videregående uddannelse på bachelorniveau eller kandidatniveau (fx Cand.Merc.HRM, Cand.Soc.HRM eller tilsvarende). Vi ser gerne, at du minimum har 1,5 år tilbage af studiet. Dertil er det vigtigt, at du har flair for IT, da du skal kunne navigere i forskellige systemer i dit daglige arbejde.

Vi forventer, at du er:

 • Resultatorienteret og i besiddelse af et stort drive.
 • Selvstændig, initiativrig og har øje for detaljen.
 • Vedholdende og har masser af gå-på-mod.
 • Interesseret i at løse mange forskellige typer af opgaver.
 • Dygtig til at opbygge relationer, og trives med frihed under ansvar.

Hvad kan du forvente?

Som vores HR & Operations Assistant får du en unik mulighed for at arbejde med mange forskellige HR-opgaver. Herudover vil du opnå erfaring samt udvikle dit kendskab til HR i praksis. Du får et stort ansvar og en høj grad af medbestemmelse over dine arbejdsopgaver.

Medicotrust holder til i flotte lokaler på Vestamager med udsigt over Amager Fælled. Vi vægter samarbejde og gode kollegiale forhold højt. Du kommer til at arbejde i et miljø, præget af høje ambitioner for sundhedsvæsenet. Vi har en uformel omgangstone, men samtidig arbejder vi målrettet. Vi løfter i flok og arbejder tæt sammen om at nå vores mål.

Vi tilbyder

Du tilbydes en attraktiv timeløn og personalegoder i form af pension, sundhedsforsikring, fitness- og kantineordning samt sociale arrangementer, som arrangeres af vores festudvalg.

Forventet arbejdstid er ca. 15 timer pr. uge fordelt på to dage. Vi er fleksible i dine eksamens ­perioder, og forventer det samme af dig i travle perioder.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du ønsker et studiejob med masser af læring, faglig sparring og ansvar skal du ikke holde dig tilbage. Vi indkalder til samtaler løbende, så send din motiverede ansøgning, CV og seneste karakterudskrift allerede i dag.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest d. 18. juli 2022.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Director, Sasa Kadric på (+45) 31 18 84 27.

Relaterede nyheder

Karriere hos Medicotrust

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en mail eller giv os et kald.