¨

Er du vores nye kollega?


29/6/2023

HR & Operations Coordinator søges til vores team

Vi har brug for dig, der brænder for at arbejde med HR, er god til mennesker og som kan arbejde selvstændigt med øje for detaljen. Lyder det som noget for dig? Så er du måske vores nye HR & Operations Coordinator.

Om virksomheden

Medicotrust er et førende vikarbureau inden for sundhedssektoren. Vi rekrutterer sundhedspersonale til både den private og offentlige sektor.

Som HR & Operations Coordinator hos Medicotrust bliver du en del af en virksomhed, der hver dag arbejder for at sikre arbejdskraft i sundhedssektoren i hele Skandinavien. Vi er en dynamisk arbejdsplads, som arbejder ambitiøst med vores netværk af vikarer og samarbejdspartnere, for at være deres foretrukne valg.

Om stillingen

Vi søger en proaktiv og engageret HR & Operations Coordinator, som kan varetage, HR- og rekrutteringsprocesser fra A-Z. Du bliver en del af et erfarent team, hvor du får mulighed for et tæt samarbejde og sparring med dine kollegaer. Hos Medicotrust arbejder vi ud fra værdierne om at skabe den bedste rekruttering, der bygger på tryghed, ærlighed og effektivitet. Det bliver din opgave at opsøge, headhunte og rekruttere sundhedsfaglige profiler til ledige stillinger samt samarbejdspartnere i sundhedssektoren. Du skal bruge dine kommunikative evner og drivkraft til at opbygge dit eget netværk, og det er derfor afgørende, at du kan arbejde selvstændigt.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

•     Opretholde og vedligeholde samarbejdet med eksisterende kunder samt opbygge nye stærke kunderelationer via telefon og e-mail med henblik på nye samarbejdsaftaler.

•     Udvidelse af vores database.

•     Udarbejde kandidatpræsentationer og kvalitetssikre kandidater ved CV-screening, telefonsamtaler, interviews, referencer m.m.

•     Konsultere kandidater i forhold til karriere- og ansættelsesmuligheder, herunder ansættelsesvilkår.

•     Løbende administrative- og ad hoc-opgaver.

Om dig

Du har færdiggjort en videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, og vi ser gerne, at du har tilegnet dig kompetencer inden for HR. Dertil er det vigtigt, at du har flair for IT, da du skal navigere i forskellige systemer i dit daglige arbejde.

Vi forventer, at du er:

·        Resultatorienteret og har et højt drive.

·        Selvstændig, initiativrig og har detaljen for øje.

·        Vedholdende og har masser af gå-på-mod.

·        Interesseret i at udføre og løse mange forskellige typer af opgaver.

·        Dygtig til at opbygge gode samarbejdsrelationer internt og eksternt på en professionel og tillidsskabende måde.


Hvad kan du forvente?

Som HR & Operations Coordinator får du mulighed for at arbejde inden for hele HR-paletten. Herudover vil du opnå erfaring samt videreudvikle dit kendskab til HR i praksis. Du får et stort ansvar og en høj grad af medbestemmelse over dine arbejdsopgaver.

Medicotrust holder til i flotte lokaler på Vestamager med udsigt over Amager Fælled. Vi vægter samarbejde og gode kollegiale forhold højt. Du kommer til at arbejde i et socialt miljø, præget af høje ambitioner og hvor vi arbejder målrettet mod at yde den bedste indsats for vores sundhedsfaglige profiler og sundhedsvæsenet. Vi har en uformel omgangstone, løfter i flok og arbejder tæt sammen om at nå vores fælles mål.


Vi tilbyder

Du tilbydes en lønpakke som består af en konkurrencedygtig grundløn samt trinvis bonus, og personalegoder i form af pension, sundhedsforsikring, fitness- og kantineordning samt sociale arrangementer, som arrangeres af vores festudvalg.

Stillingen er på 37 timer om ugen og med opstart efter aftale.

Lyder det som noget for dig?

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din motiverede ansøgning, CV og seneste eksamensbevis hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Director Sasa Kadric på (+45) 31 18 84 27.

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en mail eller giv os et kald.