¨

Som vikar hos Medicotrust får du attraktive vilkår


16/6/2023

Vi kan blandt andet tilbyde:

👉 Konkurrencedygtig lønpakke, samt løn under sygdom

Vi tilbyder vores vikarer en attraktiv lønpakke. Du er altid velkommen til at ringe for at få nærmere information om vores løn- og ansættelsesvilkår.

👉Efteruddannelse – herunder kursus i Sundhedsplatformen

👉Bolig og transport i perioden

Hos Medicotrust administrerer vi alt det praktiske, så du kan fokusere på det, som du er bedst til - dit job. Uanset om du har et kortvarigt eller langvarigt vikariat, i ind- eller udland, vil vores konsulenter sørge for at skræddersy en ordentlig løsning, der passer til dine behov.

👉Professionel og personlig vejledning

Hos Medicotrust har vi mange års erfaring med at bemande stillinger og vikariater i hele Skandinavien. På vores kontor i København sidder vores konsulenter, som vil være dig behjælpelig med at matche dine præferencer til et vikariat hos os.

👉Forsikring (ansvar og skade)

👉Du får en personlig kontaktperson, som står til din fulde rådighed

Hos Medicotrust har vi relationen til vores vikarer i fokus. Vi tildeler derfor alle vores vikarer en personlig kontaktperson, som stilles til rådighed for at give den bedste oplevelse før, under og efter vikariatet.

👉Hjælp til at søge autorisation og speciallægeanerkendelse

Når du skal vikariere i et andet land end dit hjemland, skal du have en gyldig autorisation i det pågældende land. Vi hjælper meget gerne med at guide dig gennem processen.Er du interesseret i at blive vikar eller blot høre mere om dine muligheder, så tilmeld dig helt uforpligtende via følgende link: https://lnkd.in/egCrtW-b eller kontakt os på telefonnummeret +45 43 44 84 20.

Relaterede Nyheder

Mød Medicotrust teamet

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en mail eller giv os et kald.