¨

Mød Medicotrust på Medrekmässan 2022


4/3/2022

Onsdag d.16. marts afholdes Medrekmässan, som er en af Sveriges største messer for sundhedsfagligt personale og aktører inden for sundhedssektoren. Vi kan med glæde meddele, at Medicotrust deltager på messen. Messen henvender sig til speciallæger, sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale, som søger arbejde i sundhedssektoren. 


Medrek.se er sammen med Hälsojobb.se arrangører af messen, hvis formål er at skabe et forum, hvor sundhedsfagligt personale og arbejdsgivere kan møde hinanden på en personlig og professionel måde. Derudover byder messen også på en række spændende oplægsholdere.

På messen kan du møde repræsentanter fra Medicotrust, herunder vores HR & Operations Coordinator, Max Andersson, som er ansvarlig for det svenske marked.

“Vi på Medicotrust vill självklart ta tillfället i akt att komma ut och bygga vidare på våra befintliga relationer med våra kunder. Samt ta vara på möjligheten att skapa nya spännande kontakter med branschkollegor och förhoppningsvis framtida medarbetare.Hoppas du kommer förbi på en prat så jag kan försöka övertyga dig varför du ska välja att arbeta tillsammans med just oss. Gläder mig till att se dig och alla personliga möten, det känns som det var allt för längesen!”


Du kan møde Max på messestanden C3, hvor han står klar til at fortælle dig mere om dine muligheder som vikar gennem Medicotrust. 


Læs mere om messen på: https://www.medrekmassan.se/


Praktiske informationer:
Dato: 16. marts 2022
Tidspunkt: 12:00-18:00

Lokation: Stockholm Waterfront Congress Centre

Nils Ericssons Plan 4, Stockholm, Sverige


Relaterede nyheder

Medrekmässan

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en mail eller giv os et kald.