¨

Medicotrust støtter diabetessagen


16/11/2023

Med stor glæde meddeler vi, at Medicotrust har indgået et betydningsfuldt samarbejde med Diabetesforeningen og har officielt trådt ind som en erhvervspartner. Dette partnerskab markerer begyndelsen på en meningsfuld forbindelse, der vil have en positiv indvirkning på danskernes sundhed og velvære.

Medicotrust er stolt af at være en stærk støtte for Diabetesforeningen, fordi vi forstår den alvorlige indvirkning, diabetes har på samfundet. Diabetes er en sygdom, der ikke diskriminerer - den kan ramme folk i alle aldre og fra alle samfundsgrupper. Hvert år konstateres flere og flere tilfælde af diabetes, og det er afgørende at øge bevidstheden om denne sygdom og arbejde sammen for at forebygge og hjælpe dem, der allerede er berørt.

 

Hver uge får otte børn i Danmark konstateret type 1-diabetes, en autoimmun sygdom, som ikke kan forebygges eller helbredes. Dette tal viser, hvor akut behovet er for forskning og støtte til de familier, der står over for denne udfordring. Desuden har omkring 76.000 danskere type 2-diabetes uden at vide det. Denne form for diabetes er ofte forbundet med livsstilsfaktorer, og tidlig opdagelse og opmærksomhed på sundhedsfremme kan gøre en væsentlig forskel.

 

I dag lever omkring 280.000 danskere med diabetes, og dette tal forventes at stige i fremtiden. Ifølge estimater vil antallet af danskere med type 2-diabetes nå 420.000 i 2030. Dette understreger behovet for at tage handling nu for at forebygge og håndtere diabetes effektivt, da sygdommen har betydelige sundhedsmæssige og samfundsøkonomiske konsekvenser.

 

Medicotrust er fast besluttet på at støtte Diabetesforeningen i deres bestræbelser på at forbedre livet for mennesker med diabetes og forhindre flere tilfælde i fremtiden. Vi opfordrer alle til at engagere sig i denne vigtige sag, øge bevidstheden og arbejde sammen for at skabe en sundere fremtid for alle, der er berørt af diabetes i Danmark

.

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en mail eller giv os et kald.