Søg jobs

32 jobs fundet

Medicotrust tilbyder jobs, vikariater og enkelte vagter indenfor hele sundhedssektoren, så søger du job som læge, job som sygeplejerske, job som radiograf eller noget helt andet, så har vi helt sikkert nogle spændende muligheder at kunne præsentere dig for.

Medicotrust har mange forskellige muligheder, om du er til jobs på et stort sygehus i Norden, et vikariat i hjemmeplejen, på et lille plejehjem, i en almen lægepraksis eller noget helt andet, så er der rig mulighed for at imødekomme dine ønsker og behov for et vikariat, fast job eller en enkelt vagt.

Vi holder løbende jobportalen opdateret med ledige jobs, men vi får dagligt nye efterspørgsler ind fra vores samarbejdspartnere, så er der ikke et af de nævnte jobs der passer dig, så kontakt os gerne alligevel – måske dukker dit drømmejob allerede op i morgen.

Er du endnu ikke oprettet som vikar hos Medicotrust, så gør det allerede i dag, og du vil løbende blive holdt opdateret med ledige jobs indenfor netop dit speciale.

Kontakt os på telefon (+45) 43 44 84 20 eller på mail kontakt@medicotrust.com, og lad os få en uforpligtende snak om dine muligheder som vikar i Norden. Vi kan helt sikkert finde et godt match til dig.