Bliv vikar hos Medicotrust

og hør om spændende vikariater i dit speciale


Medicotrust tilbyder vikariater til hele sundhedssektoren i Norden – så ønsker du job som lægevikar, sygeplejerskevikar, SOSU vikar eller noget fjerde, så tilmeld dig som vikar i vores database, og vi vil løbende holde dig opdateret med aktuelle og attraktive vikariater i dit fagområde.

Et vikariat kan have mange fordele ift. økonomi, frihed, eventyr og karriere. Som vikar hos Medicotrust kan du selv vælge blandt mange vikariater og finde den stilling eller det sted som passer dig.

En række muligheder ligger allerede for døren. De mange år i branchen har ført til mange gode samarbejdspartnere i hele Norden. Her får du en kombination af et fagligt udfordrende job og en oplevelse et nyt sted, som ligger klar til at blive udforsket.

Vi tilbyder både korte og lange vikariater. Der er både et vikariat til dig i en begrænset periode, hvis du vil prøve det af – eller længerevarende vikariater, hvis du vil gøre det til en levevej.

Er du blevet fristet – så opret dig som vikar her på siden, og du vil løbende blive præsenteret for ledige vikariater indenfor dit fagområde.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder som vikar hos Medicotrust.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 43 44 84 20 eller på mail kontakt@medicotrust.com.