Sign-up2019-02-18T12:24:48+00:00

Bliv vikar hos Medicotrust

og hør om spændende vikariater i dit speciale

Medicotrust tilbyder vikariater til hele sundhedssektoren – så ønsker du job som lægevikar, sygeplejerskevikar eller noget helt tredje, så tilmeld dig som vikar i vores database, og vi vil løbende holde dig opdateret med aktuelle og attraktive vikariater i dit speciale.

Et lægevikariat kan have mange fordele, både i forhold til det økonomiske, men også i forhold til at kunne udvikle sig fagligt og socialt. Som vikarlæge får du muligheden for at booste dit CV med nye erfaringer og udfordringer, som kan bidrage positivt til din karriere og fremtidige muligheder. Dette gælder naturligvis også, hvis du er sygeplejerske, radiograf eller noget helt tredje indenfor sundhedssektoren.

Jobbet som vikar i sundhedssektoren byder også på eventyrlige fordele, da Medicotrust har samarbejdspartnere i hele Norden. Her får du en oplagt kombination af et fagligt spændende job samt fantastisk natur i hele Norden, som ligger klar til at blive udforsket.

Er du blevet fristet – så opret dig som vikar her på siden, og du vil blive præsenteret for ledige vikariater indenfor dit speciale.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder som vikar hos Medicotrust. Vi kan kontaktes på telefon (+45) 43 44 84 20 eller på mail kontakt@medicotrust.com.