Gør en forskel i Grønland

Grønland byder på storslået natur og oplevelser for livet, som du ikke kommer udenom i det der bliver kaldt kontrasternes land.

Opret dig som vikar

Gør en forskel i Grønland

Grønland byder på storslået natur og oplevelser for livet, som du ikke kommer udenom i det der bliver kaldt kontrasternes land.

Opret dig som vikar

Drømmer du om at udfordre dig selv med et spændende vikariat i den grønlandske sundhedssektor og samtidig opleve storslået natur, så er du endt det rigtige sted.

Medicotrust tilbyder spændende vikariater til forskellige destinationer i det grønlandske. Der er stor efterspørgsel på sundhedsfagligt personale flere steder i Grønland, så der er stor efterspørgsel på netop det dú kan tilbyde.

Hos Medicotrust er vi af den overbevisning, at det skal være nemt og fordelagtigt for dig, at tage et vikariat i udlandet, derfor sørger vi naturligvis for alt det praktiske.

Vi tilbyder dig:

  • Attraktiv lønpakke (fuld løn under sygdom)

  • Administration samt betaling af transport og bolig

  • Forsikring (ansvar og skade)

  • Personlig og professionel rådgivning

  • Udstationeringstillæg

Tjenestefrihed i Grønland

Ifølge ”Aftale om tjenestefrihed til nærmere afgrænsede formål” har du som offentligt ansat i Danmark, ubetinget ret til orlov, hvis du skal arbejde i Grønlands Selvstyre, Hjemmestyre eller kommuner, og du kan hermed søge om tjenestefri fra dit arbejde. Dette er gældende ved fastansættelse i Grønland.

Vores samarbejdspartnere i Grønland foretrækker kandidater, som kan tilbyde god kontinuitet og vil derfor ofte kræve, at du kan tage minimum 3 sammenhængende måneder.

Typer af vikariater

I Grønland tilbyder Medicotrust forskellige typer af vikariater, så alt efter hvad du er interesseret i, så dækker vi bredt. Herunder kan der bl.a. nævnes forskellige sundhedshuse, lægevagter, små kysthospitaler og Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. I de små sundhedshuse og lægevagter, vil du som vikar typisk have et stort og selvstændigt ansvar, hvorfor det er en fordel med brede kompetencer. Som vikar på sygehuset i Nuuk, har du mulighed for at dygtiggøre dig indenfor specifikke specialer og tilegne dig mere viden, som du kan tage med dig hjem.

Fordelen som dansk vikar i Grønland er, at mange procedurer og arbejdsgange minder og dem vi kender fra Danmark, hvilket naturligvis gør det nemt at sætte sig ind det nye job. Ligeledes er vores grønlandske samarbejdspartnere ofte vant til at modtage danske vikarer, så de ved hvordan de tager godt imod dig, og så tales der dansk alle steder.

Natur- og kulturelle oplevelser i Grønland

Grønland byder på storslået natur og oplevelser for livet, som du ikke kommer udenom i det der bliver kaldt kontrasternes land. Oplev alt fra det vilde dyreliv, hvor du kan møde isbjørne, pukkelhvaler, moskusokser, hvalrosser og rensdyr, til en hundeslædetur på indlandsisen. Gå heller ikke glip af nordlyset, som overrasker med et mangefarvet lysshow fra september til april hvert år.

I Grønland er sne og kulde ingen hindring for at få ultimative naturoplevelser med hjem, og de hjertevarme lokale inviterer dig gerne med ind i den grønlandske kultur.

Jobtilbud

Opret dig som vikar nu – så vil vi løbende holde dig opdateret med aktuelle jobtilbud indenfor netop dit speciale i Grønland.

Er du interesseret i et vikariat eller ansættelse i Grønland, så kontakt os gerne på telefon (+45) 43 44 84 20 eller på mail kontakt@medicotrust.com, og lad os få en uforpligtende snak om dine muligheder som vikar i Grønland.

Opret dig som vikar her