¨

Boost din karriere med et vikariat inden for akutmedicin

Opret dig som vikar allerede i dag og få et personligt tilbud der matcher dine præferencer

Akutmedicin er et nyere lægespeciale, som vi kontinuerligt udvikler hos Medicotrust. Vi har et veletableret samarbejde med flere akutafdelinger og skadestuer i Danmark, som rummer stor fleksibilitet. Medicotrust kan både tilbyde enkelte ledige vagter og vagter på faste dage, så du har muligheden for at byde ind med netop den korte eller længerevarende periode, som passer ind i dit arbejdsliv.

Afdelingerne udbyder både forvagter, mellemvagter og bagvagter til læger, som kan være behjælpelige med at varetage ledige vagter ved behov. Specialets faglige bredde muliggør, at speciallæger inden for forskellige specialer og b-autoriserede læger kan blive en af vores vikarer, som er tilknyttet akutafdelingerne. Medicotrust har læger gående på flere af akutafdelingerne, så muligheden for kollegial sparring med andre vikarer er let tilgængelig.

Vores samarbejdspartnere ser gerne, at du har erfaring med arbejde på en akutafdeling.

Opret dig som vikar

Vi er eksperter

Hos Medicotrust har vi mange års erfaring med at bemande stillinger og vikariater til ortopædi i hele Skandinavien. På vores kontor i København sidder vores HR Team Leader, Maria Ebert, som til dagligt arbejder med ansættelser i akutmedicin hos Medicotrust – hun kan helt sikkert matche dine ønsker med et vikariat hos os.

Kontakt meget gerne Maria for et personligt og uforpligtende møde, hvor hun kan informere om de mange forskellige muligheder vi har til dig.

Maria

Maria Ebert

HR Team Leader

Flere muligheder hos Medicotrust

Hos Medicotrust kan du vælge, om du vil være lønmodtager eller firmalæge med momsregistreret CVR-nummer.

Når du tilmelder dig som vikar på vores hjemmeside, så vil din personlige kontaktperson kontakte dig inden for 24 timer i hverdage til en uforpligtende samtale og fortælle om dinemuligheder hos Medicotrust.

Du er naturligvis også velkommen til at følge os på de sociale medier LinkedIn, Facebook og Instagram, hvor vi deler aktuelle vikariater. Sideløbende holder vi dig opdateret med nye og spændende vikariater via vores nyhedsbreve.

Vi er meget fokuseret på at give dig den bedste oplevelse, og derfor kan vi altid tilbyde:

En konkurrencedygtig lønpakke - løn under sygdom

Administration samt betaling af transport og bolig

Personlig og professionel vejledning

Vil du være vikar?

Opret dig som vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en e-mail eller giv os et kald.
oa@medicotrust.com

Send en besked til vores konsulent Olivija

Din besked er blevet sendt! Vi vender tilbage på mail snarest.
Der skete en fejl prøv venligst igen.
Brug for hjælp?
Maria