¨

Boost din karriere med et vikariat inden for gynækologi & obstetrik

Opret dig som vikar allerede i dag og få et personligt tilbud der matcher dine præferencer

Medicotrust er altid på udkig efter speciallæger inden for gynækologi og obstetrik, som brænder for faget, og kan varetage forebyggelse, diagnosticering, behandling, pleje, palliation og rehabilitering af sygdomme samt symptomer i de kvindelige kønsorganer. Medicotrust søger læger, som er klar på nye udfordringer.

Få mulighed for at blive tilbudt attraktive vikariater og gode vilkår under de bedste forudsætninger for dig og din faglighed. Vikariaterne foregår ofte på mindre lokalsygehuse med en bred vifte af arbejdsopgaver eller større afdelinger med sub-specialiserede funktioner.

Opret dig som vikar

Vi er eksperter

Hos Medicotrust har vi mange års erfaring med at bemande stillinger og vikariater til gyn/obs. afdelinger i hele Skandinavien. På vores kontor i København sidder vores HR & Operations Assistant, Sofie Høgh,‍‍ som til dagligt arbejder med ansættelser i gyn/obs. hos Medicotrust – hun kan helt sikkert matche dine ønsker med et vikariat hos os.

Kontakt meget gerne Nicolai for et personligt og uforpligtende møde, hvor hun kan informere om de mange forskellige muligheder vi har til dig.

Sofie Høgh

HR & Operations Assistant

Flere muligheder hos Medicotrust

Når du tilmelder dig som vikar på vores hjemmeside, så vil din personlige kontaktperson kontakte dig inden for 24 timer i hverdage til en uforpligtende samtale og fortælle om dine muligheder hos Medicotrust.

Du er naturligvis velkommen til at følge os på de sociale medier LinkedIn, Facebook og Instagram, hvor vi deler aktuelle vikariater. Sideløbende holder vi dig også opdateret med nye og spændende vikariater via vores nyhedsbreve.

Tilmeld dig gerne som vikarlæge og fået personligt tilbud.

Vi er meget fokuseret på at give dig den bedste oplevelse, og derfor kan vi altid tilbyde:

En konkurrencedygtig lønpakke - løn under sygdom

Administration samt betaling af transport og bolig

Personlig og professionel vejledning

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en e-mail eller giv os et kald.
sfh@medicotrust.com

Send en besked til vores konsulent Olivija

Din besked er blevet sendt! Vi vender tilbage på mail snarest.
Der skete en fejl prøv venligst igen.
Brug for hjælp?