¨

Gynækologi / Obstetrik

Opret dig som vikar allerede i dag og få et personligt tilbud

Jobmuligheder til speciallæger i gyn/obs. i hele Skandinavien.

Medicotrust er altid på udkig efter speciallæger i gyn/obs., da mange af vores samarbejdspartnere i Skandinavien har mangel på dygtig arbejdskraft.

Derfor tilbyder vi også attraktive vilkår og spændende jobmuligheder, som vi meget gerne vil præsentere dig for. Det drejer sig om stillinger på mindre lokalsygehuse med en bred vifte af arbejdsopgaver eller specialafdelinger med specialiserede funktioner.

Med mange års erfaring med bemanding af jobs i sundhedssektoren i Skandinavien, kan vi helt sikkert give dig en god service og rådgivning i forhold til at matche netop dine ønsker for et vikariat eller evt. en længere ansættelse.

Som vikar hos Medicotrust sørger vi altid for at holde dig opdateret med aktuelle jobmuligheder inden for dit speciale, så tilmeld dig gerne som vikarlæge og få et personligt tilbud.

Opret dig som vikar

Vi er eksperter

Hos Medicotrust har vi mange års erfaring med at bemande stillinger og vikariater til gyn/obs. afdelinger i hele Norden. På vores kontor i København sidder vores Senior HR & Operations Coordinator, Nicolai Spinding, som til dagligt arbejder med ansættelser i gyn/obs. hos Medicotrust – han kan helt sikkert matche dine ønsker med et vikariat hos os.

Kontakt meget gerne Nicolai for et personligt og uforpligtende møde, hvor han kan informere om de mange forskellige muligheder vi har til dig.

Nicolai Spinding

Senior HR & Operations Coordinator

Aktuelle vikariater og gode vilkår til dig

Som speciallæge vikar i gyn/obs. har du en række forskellige muligheder. Vi samarbejder med lokale sygehuse, mellemstore og store sygehuse i det meste af Norden.

Vores speciallæger arbejder blandt andet på operationsgange, ambulatorier, fødestue og som bagvagter. Alt efter afdelingerne er der forskellige typer af vikariater i forhold til arbejdstider, vagtlag og timeantal.

Grundet de mange muligheder vil vi meget gerne høre fra dig i forhold til, hvad netop du kunne have interesse i.

Vi er meget fokuseret på at give dig den bedste oplevelse, og derfor kan vi altid tilbyde:

En konkurrencedygtig lønpakke - løn under sygdom

Administration samt betaling af transport og bolig

Personlig og professionel rådgivning

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en e-mail eller giv os et kald.
nsp@medicotrust.com

Send en besked til vores konsulent Nicolai

Din besked er blevet sendt! Vi vender tilbage på mail snarest.
Der skete en fejl prøv venligst igen.
Brug for hjælp?