¨

Medicotrust er et vikarbureau for læger – og sundhedspersonale

Vores ønske, som professionelt vikarbureau i sundhedssektoren, er at skabe merværdi for dem, vi samarbejder med

Som et førende vikarbureau i sundhedssektoren, der fokuserer på at tilbyde kvalificeret sundhedspersonale såsom læger og sygeplejersker til sygehusene i Danmark, arbejder vi målrettet på at minimere 'vikarfølelsen'. Hos vores vikarbureau er det essentielt at forstå både lægernes, sygeplejerskernes og sygehusets behov for at sikre en sømløs integration.

Hvis du vil høre om dine muligheder, så kontakt os på:

+45 43 44 84 20

Vi vil være dit foretrukne vikarbureau

I vores daglige arbejde ønsker vi at bekræfte dig i dit valg af Medicotrust som dit vikarbureau. Vores forudsætninger som læge, sygeplejersker og HR konsulenter giver dig den rette kombination, der gør dit valg af vikarbureau lettere, fordi vi kan sætte os i dit sted.

Mange års erfaring i branchen hjælper os til at træffe de rigtige beslutninger. Vi følger udviklingen nøje og tilretter vores løsninger til de behov og ønsker, vi møder. Således videreuddanner vi vores vikarer til krav i branchen eller rekrutterer vikarpersonale iht. prognoser i markedet.

Certificeret vikarbureau i sundhedssektoren

ISO 9001:2015
Medicotrust er igen certificeret med ISO 9001 som dokumenterer, at vores kvalitets- ledelsessystem er certificeret efter en internationalt anerkendt standard inden for ”best practice”, som sætter fokus på løbende forbedringer og kundetilfredshed.

Medicotrust vikarbureau blev etableret i 2004 og har mange års erfaring inden for vikariater og faste stillinger til sundhedssektoren. Udover at sørge for et match, så vejleder vi vikaren inden for pension, forsikring og skat.

Mød vores team

Otto Lück

CEO & Medical Director
Læge

Lene Bo Winther

Finance Manager

Marianne Duvald Strømfeldt

Partnership Manager

Malene Lindeskov

Senior Consultant

Tina Elisabeth Lück

Finance Coordinator
Maria

Maria Ebert

HR Team Leader

Sofie Høgh

HR & Operations Assistant

Med mange års erfaring som vikarbureau i sundhedssektoren kan vi tilbyde erfaring og ekspertise med dit næste vikariat

+45 43 44 84 20

Vi dækker Danmark, Sverige, Norge og Færøerne inden for læger, sygeplejersker, radiografer m.m.

Vi tilbyder den mest gnidningsfrie og intuitive oplevelse – uanset om det er i startfasen eller i slutfasen, hvor man bliver matchet med stillinger der passer præcis til ens profil og ønsker.

Vision

Det lette og foretrukne valg for vikarer inden for sundhedssektoren i Skandinavien.

Mission

Sikre det mest optimale & hurtigste match mellem sundhedssektoren og kandidater, når behovet for en vikar opstår.

Værdier

Vi er hurtige. Vi er effektive. Vi er ærlige. Vi er tilgængelige. Vi skaber tryghed. Vi er ordentlige.

Faktaboks

Medicotrust A/S 
Selskabsform:
Aktieselskab 
Dansk CVR-nummer: 27673147 
Norsk organisationsnummer: 886841302 
Svensk organisationsnummer: 502066-2929 

Tag bilen ud til os og parker nemt
Kommer du i bil til os, henviser vi til den store parkeringsplads foran bygningen, hvor der er 1 times gratis parkering ved benyttelse af p-båse 1-6. Ved ankomsten skal du huske at indstille din p-skive

Find nemt vej ud til os
Det er nemt at komme ud til os. Vi ligger i Amager Vest, kun 1,5 km fra Storcentret Field’s. Med metrolinjen M1 (den grønne linje) stiger du af ved Sundby station, og herfra er der en kort gåtur (ca. 6 minutter) til vores kontor. Kommer du fra Sverige, kan du også tage Øresundstoget til Ørestad station. Herfra skifter du til metrolinjen M1 (den grønne linje) og stiger af ved Bella Center, som ligger en kort gåtur (ca. 6 minutter) til vores kontor.

Vil du være vikar?

Opret dig som vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en e-mail eller giv os et kald.