¨

Har du lyst til at være en del af Medicotrust?

Medicotrust blev etableret i 2004 og har siden hen beskæftiget sig med at matche vikariater og faste stillinger til sundhedssektoren.

Alle vores kollegaer brænder for at arbejde med mennesker, at opbygge et stærkt netværk og udfordre status quo. Fælles for alle er, at vi drives af at finde de bedste vikarer til vores kunder og samtidig skabe de bedste muligheder for personlig og professionel udvikling for vores vikarer.

Vi er et lille team med en flad organisationsstruktur, hvor sparring og gode kollegiale forhold vægtes højt. Vi arbejder med tillid under ansvar og har en kultur, hvor vi løfter i flok.

Vision

Det lette og foretrukne valg for vikarer indenfor sundhedssektoren i Skandinavien.

Mission

Sikre det mest optimale & hurtigste match mellem sundhedssektoren og kandidater, når behovet for en vikar opstår.

Værdier

Vi er hurtige. Vi er effektive. Vi er ærlige. Vi er tilgængelige. Vi skaber tryghed. Vi er ordentlige.

Karriere og udvikling

Uanset hvilke ambitioner du har for din fremtidige karriere, står medarbejderudvikling højt på agendaen hos Medicotrust. Vi ønsker at være en arbejdsplads der bidrager til, at du hele tiden udvikler dig i en retning, som motiverer og inspirerer dig.

Udtalelse
Som ansat hos Medicotrust oplever jeg høj grad af medbestemmelse, i samarbejde med ledelsen og mine kollegaer, hvilket bidrager til et større ejerskab over mine specifikke ansvarsområder, og skaber mulighed for indflydelse på rekrutteringsprocesserne. Der er desuden rig mulighed for personlig og faglig udvikling i organisationen, som fæstner min profil. Ydermere oplever jeg stor fleksibilitet i struktureringen af mit arbejde, som skaber høj værdi for min trivsel på arbejdspladsen. At agere som et bindeled mellem vores samarbejdspartnere i Skandinavien og vores vikarer er enormt spændende, især lærerigt inden for det gode relationelle arbejde på et professionelt plan. Mine kollegaer beriger min hverdag med arbejdsglæde og sparring, som effektiviserer den interne kommunikation i virksomheden. Jeg betragter os i Medicotrust som en lille familie, der støtter hinanden, og jeg værdsætter de sociale arrangementer, som styrker vores sammenhold.
Maria
Maria Ebert
HR Team Leader
Udtalelse
At være en del af sundhedsbranchen, hvor jeg på daglig basis er bindeled mellem læger og samarbejdspartnere er et værdifuldt arbejde, som jeg sætter stor pris på. Jeg lægger vægt på altid at agere på en ærlig,professionel og kompetent måde. At have rammerne for at kunne ”tænke ud af boksen” og bidrage til optimale løsninger for alle parter er meget inspirerende og givende.
Malene Lindeskov,
Senior Consultant
Udtalelse
Som Partnership Manager hos Medicotrust trives jeg med at skabe vigtige forbindelser mellem læger og sundhedsinstitutioner. Det er inspirerende at arbejde i en rolle, hvor selvstændighed og kreativitet værdsættes, og hvor hver dag byder på nye udfordringer og læringsmuligheder. Samarbejdet med et engageret team beriger mit arbejdsliv, og giver mig mulighed for løbende at udvikle mig fagligt. Medicotrust står ikke kun for professionel udvikling, men også for et stærkt socialt fællesskab, hvor vi støtter hinanden og deler både succeser og udfordringer. At være en del af Medicotrust betyder at bidrage til noget større, og det er en oplevelse, jeg værdsætter hver dag.
Marianne Duvald Strømfeldt,
Partnership Manager
Udtalelse
Medicotrust er for mig en arbejdsplads med et positivt og ambitiøst arbejdsmiljø, hvor man altid kan tale åbent og sparre med sine kolleger. Som HR & Operations Assistant får jeg mulighed for at udvide mine erfaringer inden for HR og sætte mit eget præg på mine arbejdsopgaver, hvilket giver mig mulighed for at udfolde min passion for mit interessefelt. Medicotrust gør meget for at styrke fællesskabet mellem os medarbejdere ved at afholde arrangementer både i og uden for huset. Min tid hos Medicotrust har allerede medført både faglig og personlig udvikling, hvilket jeg er meget taknemmelig for.
Sofie Høgh,
HR & Operations Assistant

Vi søger løbende nye kollegaer som vil være med til at rekruttere de bedste vikarer


Kan du genkende dig selv og dine værdier i ovenstående beskrivelse? Vi søger løbende nye kollegaer til vores rekrutteringsteam og vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at være med på vores rejse.

Uddannelse er en livslang proces. I Medicotrust understøtter vi aktivt vores ansattes videreuddannelse, så de til enhver tid kan matche de udfordringer, de møder.

Du kan altid kontakte vores COO, Sasa Kadric på e-mail ska@medicotrust.com for en uforpligtende samtale om, hvordan Medicotrust kan bidrage til din karriere.