¨

Har du lyst til at være en del af Medicotrust?

Medicotrust blev etableret i 2004 og har siden hen beskæftiget sig med at matche vikariater og faste stillinger til sundhedssektoren.

Alle vores kollegaer brænder for at arbejde med mennesker, at opbygge et stærkt netværk og udfordre status quo. Fælles for alle er, at vi drives af at finde de bedste vikarer til vores kunder og samtidig skabe de bedste muligheder for personlig og professionel udvikling for vores vikarer.

Vi er et lille team med en flad organisationsstruktur, hvor sparring og gode kollegiale forhold vægtes højt. Vi arbejder med tillid under ansvar og har en kultur, hvor vi løfter i flok.

Vision

Det lette og foretrukne valg for vikarer indenfor sundhedssektoren i Skandinavien.

Mission

Sikre det mest optimale & hurtigste match mellem sundhedssektoren og kandidater, når behovet for en vikar opstår.

Værdier

Vi er hurtige. Vi er effektive. Vi er ærlige. Vi er tilgængelige. Vi skaber tryghed. Vi er ordentlige.

Karriere og udvikling

Uanset hvilke ambitioner du har for din fremtidige karriere, står medarbejderudvikling højt på agendaen hos Medicotrust. Vi ønsker at være en arbejdsplads der bidrager til, at du hele tiden udvikler dig i en retning, som motiverer og inspirerer dig.

Udtalelse
Som ansat hos Medicotrust oplever jeg høj grad af medbestemmelse, i samarbejde med ledelsen og mine kollegaer, hvilket bidrager til et større ejerskab over mine specifikke ansvarsområder, og skaber mulighed for indflydelse på rekrutteringsprocesserne. Der er desuden rig mulighed for personlig og faglig udvikling i organisationen, som fæstner min profil. Ydermere oplever jeg stor fleksibilitet i struktureringen af mit arbejde, som skaber høj værdi for min trivsel på arbejdspladsen. At agere som et bindeled mellem vores samarbejdspartnere i Skandinavien og vores vikarer er enormt spændende, især lærerigt inden for det gode relationelle arbejde på et professionelt plan. Mine kollegaer beriger min hverdag med arbejdsglæde og sparring, som effektiviserer den interne kommunikation i virksomheden. Jeg betragter os i Medicotrust som en lille familie, der støtter hinanden, og jeg værdsætter de sociale arrangementer, som styrker vores sammenhold.
Maria
Maria Ebert
HR & Operations Coordinator
Udtalelse
For mig er Medicotrust en arbejdsplads, hvor arbejdsopgaverne og ansvarsområderne er med til at give et særligt indhold i ens arbejdsliv, hvor man føler, at det man udretter ikke kun er til gavn for en selv, men også andre. Jeg nyder at der er fokus på selvstændighed og medbestemmelse når det gælder løsningen af ens arbejdsopgaver – netop fordi der kan være forskellige måder at tilgå rekrutteringsprocesser på. Dette ser jeg som værende en gevinst i forhold til læringen og den sparring, som går på tværs af organisationen. Vi samarbejder som virksomhed med spændende aktører indenfor både det offentlige og det private, hvor man arbejdsmæssigt bevæger sig godt rundt på ”HR-paletten”. Det er med til at give en naturlig variation af ens arbejdsopgaver, hvilket resulterer i styrkelsen af ens faglige profil. På et socialt plan er Medicotrust også en fornøjelse at være en del af. Her giver man plads til at alle kan dele hvad de eventuelt skulle have på hjertet – både mindre seriøse såvel som seriøse snakke. Som virksomhed investerer man også i sociale arrangementer, hvilket er med til at skabe socialværdi samt ruster os til at løfte i flok.  
Nicolai Spinding,
Senior HR & Operations Coordinator
Udtalelse
Medicotrust er en dejlig arbejdsplads. Vi er blandet aldersmæssigt, men vi arbejder super godt sammen på tværs af afdelingerne. Vi ligger aldersmæssigt fra midt 20'erne til slut 60'erne, flest i den unge afdeling. Vi sørger alle for, at vi får grinet af eller med hinanden hver dag. Der er plads til useriøse snakke indimellem og alt det alvorlige. Medicotrust har et godt og sundt arbejdsmiljø, fysisk som psykisk. Det at vi er en del ansatte fra 2021, gør at vi hjælper hinanden f.eks. med og i vores systemer. Medicotrust gør meget for, at alle medarbejder kommer godt ud af det med hinanden – så der er sociale arrangementer både i og uden for huset.
Tine
Tine Fruergaard,
Payroll Specialist
Udtalelse
Medicotrust prioriterer sine medarbejdere højt, og har en klar ledelsesstruktur, hvor man kan tale åbent og sparer med ens overordnede. Arbejdsmiljøet er positivt og man oplever dagligt smilende kollegaer, som skaber en positiv stemning. Som Marketing Assistant har jeg mulighed for at udnytte mine færdigheder og Medicotrust giver mig mulighed for at udfolde min passion for markedsføring. Derudover arrangerer Medicotrust sociale aktiviteter, som styrker fællesskabet og giver et afbræk fra hverdagen.
Min tid hos Medicotrust har allerede medført både faglig og personlig udvikling, hvilket jeg er taknemmelig for.
Ayoub Bohid,
Marketing Assistant
Udtalelse
Arbejdsmiljøet i Medicotrust er optimistisk, positivt og ambitiøst. Jeg får lov til at berøre alle aspekter i hele rekrutteringsprocessen, ved at arbejde selvstændigt fra start til slut. Det giver mig rig mulighed for at forme og tilrettelægge min hverdag, som jeg ønsker og samtidig være i konstant udvikling. I organisationen er der højt til loftet, plads til sparring, humor og konstruktiv feedback.  I fællesskab med mine kollegaer sørger vi alle for, at der bliver skabt et godt arbejdsmiljø ved at vægte trivsel højt. Det gør vi blandt andet på vores ugentlige check in-møder, hvor vi støtter, hjælper og motiverer hinanden, så vi alle i fællesskab opnår vores målsætninger. Derudover vægter vi det sociale højt ved at deltage i diverse aktiviteter og konkurrencer, som er med til at styrke vores interne relationer og kollegiale samarbejde.
Olivija Aleksic,
HR & Operations Coordinator

Vi søger løbende nye kollegaer som vil være med til at rekruttere de bedste vikarer


Kan du genkende dig selv og dine værdier i ovenstående beskrivelse? Vi søger løbende nye kollegaer til vores rekrutteringsteam og vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at være med på vores rejse.

Uddannelse er en livslang proces. I Medicotrust understøtter vi aktivt vores ansattes videreuddannelse, så de til enhver tid kan matche de udfordringer, de møder.

Du kan altid kontakte vores HR Director, Sasa Kadric på e-mail ska@medicotrust.com for en uforpligtende samtale om, hvordan Medicotrust kan bidrage til din karriere.