¨

Har du lyst til at være en del af Medicotrust?

Medicotrust blev etableret i 2004 og har siden hen beskæftiget sig med at matche vikariater og faste stillinger til sundhedssektoren.

Alle vores kollegaer brænder for at arbejde med mennesker, at opbygge et stærkt netværk og udfordre status quo. Fælles for alle er, at vi drives af at finde de bedste vikarer til vores kunder og samtidig skabe de bedste muligheder for personlig og professionel udvikling for vores vikarer.

Vi er et lille team med en flad organisationsstruktur, hvor sparring og gode kollegiale forhold vægtes højt. Vi arbejder med tillid under ansvar og har en kultur, hvor vi løfter i flok.

Vision

Det lette og foretrukne valg for vikarer indenfor sundhedssektoren i Skandinavien.

Mission

Sikre det mest optimale & hurtigste match mellem sundhedssektoren og kandidater, når behovet for en vikar opstår.

Værdier

Vi er hurtige. Vi er effektive. Vi er ærlige. Vi er tilgængelige. Vi skaber tryghed. Vi er ordentlige.

Karriere og udvikling

Uanset hvilke ambitioner du har for din fremtidige karriere, står medarbejderudvikling højt på agendaen hos Medicotrust. Vi ønsker at være en arbejdsplads der bidrager til, at du hele tiden udvikler dig i en retning, som motiverer og inspirerer dig.

Udtalelse
Som ansat hos Medicotrust oplever jeg høj grad af medbestemmelse, i samarbejde med ledelsen og mine kollegaer, hvilket bidrager til et større ejerskab over mine specifikke ansvarsområder, og skaber mulighed for indflydelse på rekrutteringsprocesserne. Der er desuden rig mulighed for personlig og faglig udvikling i organisationen, som fæstner min profil. Ydermere oplever jeg stor fleksibilitet i struktureringen af mit arbejde, som skaber høj værdi for min trivsel på arbejdspladsen. At agere som et bindeled mellem vores samarbejdspartnere i Skandinavien og vores vikarer er enormt spændende, især lærerigt inden for det gode relationelle arbejde på et professionelt plan. Mine kollegaer beriger min hverdag med arbejdsglæde og sparring, som effektiviserer den interne kommunikation i virksomheden. Jeg betragter os i Medicotrust som en lille familie, der støtter hinanden, og jeg værdsætter de sociale arrangementer, som styrker vores sammenhold.
Maria
Maria Ebert
HR Team Leader
Udtalelse
For mig er Medicotrust en arbejdsplads, hvor arbejdsopgaverne og ansvarsområderne er med til at give et særligt indhold i ens arbejdsliv, hvor man føler, at det man udretter ikke kun er til gavn for en selv, men også andre. Jeg nyder at der er fokus på selvstændighed og medbestemmelse når det gælder løsningen af ens arbejdsopgaver – netop fordi der kan være forskellige måder at tilgå rekrutteringsprocesser på. Dette ser jeg som værende en gevinst i forhold til læringen og den sparring, som går på tværs af organisationen. Vi samarbejder som virksomhed med spændende aktører indenfor både det offentlige og det private, hvor man arbejdsmæssigt bevæger sig godt rundt på ”HR-paletten”. Det er med til at give en naturlig variation af ens arbejdsopgaver, hvilket resulterer i styrkelsen af ens faglige profil. På et socialt plan er Medicotrust også en fornøjelse at være en del af. Her giver man plads til at alle kan dele hvad de eventuelt skulle have på hjertet – både mindre seriøse såvel som seriøse snakke. Som virksomhed investerer man også i sociale arrangementer, hvilket er med til at skabe socialværdi samt ruster os til at løfte i flok.  
Nicolai Spinding,
Senior HR & Operations Coordinator
Udtalelse
Medicotrust er for mig en arbejdsplads med et positivt og ambitiøst arbejdsmiljø, hvor man altid kan tale åbent og sparre med sine kolleger. Som HR & Operations Assistant får jeg mulighed for at udvide mine erfaringer inden for HR og sætte mit eget præg på mine arbejdsopgaver, hvilket giver mig mulighed for at udfolde min passion for mit interessefelt. Medicotrust gør meget for at styrke fællesskabet mellem os medarbejdere ved at afholde arrangementer både i og uden for huset. Min tid hos Medicotrust har allerede medført både faglig og personlig udvikling, hvilket jeg er meget taknemmelig for.
Sofie Høgh,
HR & Operations Assistant
Udtalelse
Fra det øjeblik jeg trådte ind ad dørene hos Medicotrust, vidste jeg, at jeg var blevet en del af noget specielt. Her er en kultur, hvor man ikke bare er en brik i spillet, men en værdsat medspiller, der har reel indflydelse på virksomhedens og kollegaernes velbefindende. Det er sjældent, at man finder et arbejdsmiljø, hvor balancen mellem professionelt drive og personlig omsorg er så fint afstemt. Vi trives i et åbent kontormiljø, hvor dørene (bogstaveligt talt og i overført betydning) altid er åbne. Ledelsen praktiserer en 'walk-the-talk' tilgang, og feedback går begge veje. Det skaber en følelse af samhørighed og tillid, der driver os til at præstere vores bedste.
Lasse Jønsson,
HR & Operations Coordinator
Udtalelse
Som HR & Operations Coordinator er min dag fyldt med forskelligartede opgaver, der spænder fra talentrekruttering til optimering af interne processer. Det er et arbejde, der holder mig på tæerne, men takket være en kombination af støtte fra ledelsen og et utroligt dedikeret team, er det også et arbejde, der giver en dyb følelse af tilfredsstillelse. Arbejdsmiljøet her hos Medicotrust A/S er unikt. Det er præget af en kultur, hvor åbenhed og innovation ikke blot er buzzwords, men realiteter, som lever og ånder i hvert projekt og hver beslutning. Vi vægter teamwork højt, og det er tydeligt, at hver enkelt medarbejder bidrager med noget særligt. Det er et sted, hvor man kan vokse både professionelt og personligt.
Lasse Jønsson,
HR & Operations Coordinator

Vi søger løbende nye kollegaer som vil være med til at rekruttere de bedste vikarer


Kan du genkende dig selv og dine værdier i ovenstående beskrivelse? Vi søger løbende nye kollegaer til vores rekrutteringsteam og vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at være med på vores rejse.

Uddannelse er en livslang proces. I Medicotrust understøtter vi aktivt vores ansattes videreuddannelse, så de til enhver tid kan matche de udfordringer, de møder.

Du kan altid kontakte vores HR Director, Sasa Kadric på e-mail ska@medicotrust.com for en uforpligtende samtale om, hvordan Medicotrust kan bidrage til din karriere.