¨

Har du lyst til at være en del af Medicotrust?

Medicotrust blev etableret i 2004 og har siden hen beskæftiget sig med at matche vikariater og faste stillinger til sundhedssektoren.

Alle vores kollegaer brænder for at arbejde med mennesker, at opbygge et stærkt netværk og udfordre status quo. Fælles for alle er, at vi drives af at finde de bedste vikarer til vores kunder og samtidig skabe de bedste muligheder for personlig og professionel udvikling for vores vikarer.

Vi er et lille team med en flad organisationsstruktur, hvor sparring og gode kollegiale forhold vægtes højt. Vi arbejder med tillid under ansvar og har en kultur, hvor vi løfter i flok.

Vision

Det lette og foretrukne valg for vikarer indenfor sundhedssektoren i Norden.

Mission

Sikre det mest optimale & hurtigste match mellem sundhedssektoren og kandidater, når behovet for en vikar opstår.

Værdier

Vi er hurtige. Vi er effektive. Vi er ærlige. Vi er tilgængelige. Vi skaber tryghed. Vi er ordentlige.

Karriere og udvikling

Uanset hvilke ambitioner du har for din fremtidige karriere, står medarbejderudvikling højt på agendaen hos Medicotrust. Vi ønsker at være en arbejdsplads der bidrager til, at du hele tiden udvikler dig i en retning, som motiverer og inspirerer dig.

I Medicotrust arbejder jeg sammen med et stærkt hold af passioneret kollegaer for at lykkes med at skabe de bedst mulige match mellem sundhedspersonale og klinikker rundt omkring i Norden. Åbenhed, tillid og integritet blandt mine kollegaer skaber et motiverende og inspirerende arbejdsmiljø, hvor vidensdeling florerer på tværs af enheder. Som studentermedhjælper hos Medicotrust får jeg lov til udvikle mig både fagligt og personligt. Jeg er enormt glad for både min arbejdsplads, men også de relationer jeg skaber herigennem, der gør det til en glæde at gå på arbejde.
Claudia Chantal Berger,
HR & Operations Assistant
Det jeg værdsætter ved at arbejde hos Medicotrust, er det sociale sammenhold i organisationen, som blandt andet skyldes den flade organisationsstruktur, hvilket gør at man som medarbejder har et tæt samarbejde med lederne på tværs af afdelingerne. Endvidere ligger arbejdskulturen op til at medarbejderne åbent kan komme med input til forbedringer og ændringer i organisationen og dens arbejdstilgang. Jeg værdsætter, at jeg som medarbejder, tilrettelægger min arbejdsdag ud fra de projekter der skal løses, hvilket er medvirkende til personlig- samt faglig udvikling
Mickey Jensen,
Senior HR & Operations Coordinator
Jeg startede 1. maj 2021. Der er sket meget på 7 måneder. Firmaet er flyttet lokation. Vi er blevet flere ansatte. Medicotrust er en dejlig arbejdsplads. Vi er blandet aldersmæssigt, men vi arbejder super godt sammen på tværs af afdelingerne.

Vi ligger fra midt 20erne til slut 60erne, flest i den unge afdeling. Vi sørger alle for, at vi får grinet af eller med hinanden hverdag. Der er plads til useriøse snakke indimellem alt det alvorlige. Medicotrust har et godt og sundt arbejdsmiljø, fysisk som psykisk. Det at vi er en del ansatte fra 2021, gør at vi hjælper hinanden f.eks. med og i vores systemer. Medicotrust gør meget for, at alle medarbejder kommer godt ud af det med hinanden – så der er sociale arrangementer både i og uden for huset.
Tine Fruergaard,
Payroll Specialist

Vi søger løbende nye kollegaer som vil være med til at rekruttere de bedste vikarer


Kan du genkende dig selv og dine værdier i ovenstående beskrivelse? Vi søger løbende nye kollegaer til vores rekrutteringsteam og vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at være med på vores rejse.

Uddannelse er en livslang proces. I Medicotrust understøtter vi aktivt vores ansattes videreuddannelse, så de til enhver tid kan matche de udfordringer, de møder.

Du kan altid kontakte vores HR Director, Sasa Kadric på e-mail ska@medicotrust.com for en uforpligtende samtale om, hvordan Medicotrust kan bidrage til din karriere.