¨
me@medicotrust.com

Send en besked til vores konsulent Maria

Din besked er blevet sendt! Vi vender tilbage på mail snarest.
Der skete en fejl prøv venligst igen.
Brug for hjælp?
Maria

Boost din karriere med et vikariat inden for almen medicin

Opret dig som vikar allerede i dag og få et personligt tilbud der matcher dine præferencer

Er du speciallæge i almen medicin – så tilbyder Medicotrust dig et utal af jobmuligheder over hele Skandinavien. Vi har altid brug for dygtige og kompetente almen medicinere til forskellige typer af vikariater. Medicotrust giver dig attraktive rammer til, at du selv bestemmer hvor, hvornår og hvor meget du ønsker at arbejde, og vi sørger naturligvis for at give dig de bedste vilkår.

Opret dig som vikar allerede i dag og hør nærmere om dine muligheder som lægevikar hos Medicotrust – vi holder dig altid opdateret med nye og spændende vikariater.

Opret dig som vikar

Vi er eksperter

Hos Medicotrust har vi mange års erfaring med at bemande stillinger og vikariater til klinikker i hele Skandinavien. På vores kontor i København sidder vores HR Team Leader, Maria Ebert, som til dagligt arbejder med ansættelser i lægepraksisser hos Medicotrust – hun kan helt sikkert matche dine ønsker med et vikariat hos os.

Kontakt meget gerne Maria for et personligt og uforpligtende møde, hvor hun kan informere om de mange forskellige muligheder vi har i Skandinavien.

Maria

Maria Ebert

HR Team Leader

Attraktive vilkår:

Konkurrencedygtig lønpakke (løn under sygdom)
Betalt bolig og transport i perioden
Gratis efteruddannelse
Professionel og personlig vejledning
Du får en personlig kontaktperson, som står til din fulde rådighed
Forsikring (ansvar og skade)
Servicetelefon hele døgnet
Hjælp til autorisationer og specialistgodkendelser
Vi er meget fokuseret på at give dig den bedste oplevelse, og derfor kan vi altid tilbyde:

En konkurrencedygtig lønpakke - løn under sygdom

Administration samt betaling af transport og bolig

Personlig og professionel vejledning

Vi tilbyder vikariater i Norge til de eventyrlystne

I Norge er der stor efterspørgsel på speciallæger i almen medicin og b-autoriserede læger med erfaring fra almenpraksis. Vikariater i Norge er særlig attraktive qua muligheden for at udvide og styrkeegen faglighed i andre skandinaviske lokalsamfund. Netværksdannelse på tværs af landegrænser Norge byder desuden på flot natur med høje fjelde, dybe dale og flotte søer. Der er mulighed for aktiviteter som vandring, klatring, cykling, fiskeri og meget mere. Ligeledes er vores norske samarbejdspartnere vant til at modtage danske vikarer, så de vil uden tvivl tage godt imod dig.

Flere muligheder hos Medicotrust

Medicotrust tilbyder mange forskellige typer af jobs indenfor almen medicin, så vi kan være meget fleksible i forhold til geografi, arbejdsopgaver og perioder. Vi har både fastansættelser, korte og lange vikariater og enkelte vagter.

LinkedIn kan du se vores ledige vikariater inden for almen medicin. Vi får nye vikariater ind hver eneste dag, så kontakt os endelig, hvis ikke der er noget der passer til dig – så er der helt sikkert i morgen.

Vil du være vikar?

Opret dig som vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en e-mail eller giv os et kald.