¨
mje@medicotrust.com

Send en besked til vores konsulent Mickey

Din besked er blevet sendt! Vi vender tilbage på mail snarest.
Der skete en fejl prøv venligst igen.
Brug for hjælp?

Vikariater til speciallæger i almen medicin.
Jobmuligheder til de eventyrlystne.

Opret dig som vikar i almen medicin og få et tilbud der matcher dine ønsker

Er du speciallæge i almen medicin – så tilbyder Medicotrust dig et utal af jobmuligheder over hele Skandinavien. Vi har altid brug for dygtige og kompetente almen medicinere til forskellige typer af vikariater. Medicotrust giver dig attraktive rammer til, at du selv bestemmer hvor, hvornår og hvor meget du ønsker at arbejde, og vi sørger naturligvis for at give dig de bedste vilkår.

Opret dig som vikar allerede i dag og hør nærmere om dine muligheder som lægevikar hos Medicotrust – vi holder dig altid opdateret med nye og spændende vikariater.

Opret dig som vikar

Vi er eksperter

Hos Medicotrust har vi mange års erfaring med at bemande stillinger og vikariater til klinikker i hele Skandinavien. På vores kontor i København sidder vores Senior HR & Operations Coordinator, Mickey Jensen, som til dagligt arbejder med ansættelser i læge praksisser hos Medicotrust – han kan helt sikkert matche dine ønsker med et vikariat hos os.

Kontakt meget gerne Mickey for et personligt og uforpligtende møde, hvor han kan informere om de mange forskellige muligheder vi har i Skandinavien.

Mickey Jensen

Senior HR & Operations Coordinator

Attraktive vilkår:

Konkurrencedygtig lønpakke (løn under sygdom)
Betalt bolig og transport i perioden
Gratis efteruddannelse
Professionel og personlig rådgivning
Du får en personlig kontaktperson, som står til din fulde rådighed
Forsikring (ansvar og skade)
Servicetelefon hele døgnet
Hjælp til autorisationer og specialistgodkendelser
Vi er meget fokuseret på at give dig den bedste oplevelse, og derfor kan vi altid tilbyde:

En konkurrencedygtig lønpakke - løn under sygdom

Administration samt betaling af transport og bolig

Personlig og professionel rådgivning

Fordele, du ikke vil gå glip af

Vi tilbyder forskellige typer af vikariater, herunder store universitetshospitaler, små landsbyhospitaler, lægevagter, kommuner, lægehuse m.m. De store sygehuse giver dig rig mulighed for at dygtiggøre dig indenfor specifikke specialer, hvor de mindre steder giver dig en bredere erfaring og mere ansvar.

Fælles for disse typer af vikariater i Norge er, at normeringen typisk er bedre end i Danmark. Der er oftest flere ansatte pr. patient, end hvad vi er vant til herhjemme. Derudover er fordelen med vikariater i sundhedssektoren i Norge, at mange procedurer og arbejdsgange minder om de danske, hvilket gør det nemt at sætte sig ind i. Ligeledes er vores norske samarbejdspartnere ofte vant til at modtage danske vikarer, så de tager godt imod dig og taler et sprog, der er nemt at forstå. Som vikar hos Medicotrust får du en række fordele, som du hurtigt vil vænne dig til. Som vikar får du nemlig muligheden for at vælge friheden til at være herre over din egen tid, lyst og behov. Du bestemmer, hvor ofte du vil arbejde, hvor du ønsker at arbejde, og hvad du ønsker at arbejde med.

Samtidig giver et vikariat dig mulighed for, at udfordre dig selv og afprøve nye områder, andre arbejdsopgaver og så vil du med garanti få nye og spændende bekendtskaber – alt sammen noget, hvor du kan udvikle dig fagligt og personligt.

Almen medicin jobs – en verden af muligheder

Medicotrust tilbyder mange forskellige typer af jobs indenfor almen medicin, så vi kan være meget fleksible i forhold til geografi, arbejdsopgaver og perioder. Vi har både fastansættelser, korte og lange vikariater og enkelte vagter.

På LinkedIn kan du se vores ledige vikariater inden for almen medicin. Vi får nye vikariater ind hver eneste dag, så kontakt os endelig, hvis ikke der er noget der passer til dig – så er der helt sikkert i morgen.

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en e-mail eller giv os et kald.