¨

Boost din karriere med et vikariat inden for psykiatri

Opret dig som vikar allerede i dag og få et personligt tilbud der matcher dine præferencer

Medicotrust er altid på udkig efter speciallæger inden for psykiatri, som brænder for faget. Vi har skabt et omfattende netværk af hospitaler og klinikker over hele landet, som vi samarbejder med for at tilbyde de bedste muligheder til vores vikarer.

Vi er specialister i at hjælpe speciallæger i psykiatri med at finde det rette vikariat, der matcher deres kvalifikationer og erfaring. Vi tilbyder konkurrencedygtig løn samt løbende support og vejledning til vores vikarer under deres vikariater for at sikre, at de trives og lykkes i deres arbejde.

Opret dig som vikar i dag og tag det næste skridt i din karriere.

Opret dig som vikar

Vi er eksperter

Hos Medicotrust har vi mange års erfaring med at bemande stillinger og vikariater til psykiatrien i hele Skandinavien. På vores kontor i København sidder vores Senior Consultant Malene Lindeskov og Partnership Manager Marianne Duvald Strømfeldt, som dagligt arbejder med ansættelser i psykiatrien hos Medicotrust – de kan helt sikkert matche dine ønsker med et vikariat hos os.

Kontakt meget gerne Malene for et personligt og uforpligtende møde, hvor hun kan informere om de mange forskellige muligheder vi har til dig.

Malene Lindeskov

Senior Consultant

Marianne Duvald Strømfeldt

Partnership Manager

Unikke fordele som
lægevikar hos Medicotrust

Medicotrust giver dig attraktive rammer til selv at bestemme hvor, hvornår og hvor meget du ønsker at arbejde, og vi sørger naturligvis for at give dig de bedste vilkår.

Du får muligheden for at prøve kræfter af på nye områder og andre afdelinger, hvor du vil møde nye kollegaer og patienter – hvilket giver dig spændene udfordringer og muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Hos Medicotrust kan du vælge, om du vil være lønmodtager eller firmalæge med momsregistreret CVR-nummer.

Når du tilmelder dig som vikar på vores hjemmeside, vil din personlige kontaktperson kontakte dig inden for 24 timer i hverdage til en uforpligtende samtale og fortælle om dine muligheder hos Medicotrust.

Du er naturligvis også velkommen til at følge os på de sociale medier: LinkedIn, Facebook og Instagram, hvor vi deler aktuelle vikariater. Sideløbende holder vi dig opdateret med nye og spændende vikariater via vores nyhedsbreve.

Vi er meget fokuseret på at give dig den bedste oplevelse, og derfor kan vi altid tilbyde:

En konkurrencedygtig lønpakke - løn under sygdom

Administration samt betaling af transport og bolig

Personlig og professionel vejledning

Job i psykiatrien - uendelige muligheder

Dine muligheder som vikar i psykiatri er mange, og vi kan tilbyde både korte og lange vikariater i Danmark som er et stort marked, men også i de andre Skandinaviske lande.

Vi er fleksible og meget kan lade sig gøre – derfor hører vi meget gerne fra dig i forhold til hvad du kan byde ind med. Der er et utal af muligheder i forhold til det geografiske, det faglige og arbejdstider. Drømmer du om frihed og kun vil arbejde enkelte dage i ugen, så hjælper vi gerne også med det.

Nogle af vores fagområder er:

A.D.H.D
Psykose
Skizofreni
Personlighedsforstyrrelser
Affektive lidelser
Ældrepsykiatri
Rusmiddel
Retspsykiatri

Vil du være vikar?

Opret dig som vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en e-mail eller giv os et kald.
ml@medicotrust.com

Send en besked til vores HR Director Sasa

Din besked er blevet sendt! Vi vender tilbage på mail snarest.
Der skete en fejl prøv venligst igen.
Brug for hjælp?