¨

Boost din karriere med et vikariat inden for psykiatri

Opret dig som vikar allerede i dag og få et personligt tilbud der matcher dine præferencer

Der er brug for varme hænder i psykiatrien rundt omkring i hele Skandinavien, og dermed stor efterspørgsel på dygtige og kvalificerede speciallæger i psykiatri.

Medicotrust tilbyder attraktive vilkår, spændende jobmuligheder indenfor alle psykiatriske fagområder, og giver dig samtidigt mulighed samt frihed til selv, at vælge hvor og hvornår du vil arbejde.

Opret dig som vikar og hør mere om dine muligheder som lægevikar i Skandinavien – vi sørger for at holde dig opdateret.

Opret dig som vikar

Vi er eksperter

Hos Medicotrust har vi mange års erfaring med at bemande stillinger og vikariater til psykiatrien i hele Skandinavien. På vores kontor i København sidder vores HR Director, Sasa Kadric, som til dagligt arbejder med ansættelser i psykiatrien hos Medicotrust – han kan helt sikkert matche dine ønsker med et vikariat hos os.

Kontakt meget gerne Sasa for et personligt og uforpligtende møde, hvor han kan informere om de mange forskellige muligheder vi har til dig.

Sasa Kadric

HR Director

Unikke fordele som
lægevikar hos Medicotrust

Der er mange fordele som lægevikar hos Medicotrust. Det vi oftest hører fra vores vikarer, er frihed. Friheden til selv at kunne bestemme hvor, hvornår og hvor meget du vil arbejde. Du får muligheden for at vælge til og fra og råde over din egen tid.

Du får samtidig muligheden for, at prøve kræfter af på nye områder, andre afdelinger, nye kollegaer og patienter – hvilket kan give dig spændende udfordringer og muligheden for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi er meget fokuseret på at give dig den bedste oplevelse, og derfor kan vi altid tilbyde:

En konkurrencedygtig lønpakke - løn under sygdom

Administration samt betaling af transport og bolig

Personlig og professionel vejledning

Job i psykiatrien - uendelige muligheder

Dine muligheder som vikar i psykiatri er mange, og vi kan tilbyde både korte og lange vikariater i Danmark som er et stort marked, men også i de andre Skandinaviske lande.

Vi er fleksible og meget kan lade sig gøre – derfor hører vi meget gerne fra dig i forhold til hvad du kan byde ind med. Der er et utal af muligheder i forhold til det geografiske, det faglige og arbejdstider. Drømmer du om frihed og kun vil arbejde enkelte dage i ugen, så hjælper vi gerne også med det.

Nogle af vores fagområder er:

A.D.H.D
Psykose
Skizofreni
Personlighedsforstyrrelser
Affektive lidelser
Ældrepsykiatri
Rusmiddel
Retspsykiatri

Vil du være vikar?

Opret dig som vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en e-mail eller giv os et kald.
ska@medicotrust.com

Send en besked til vores HR Director Sasa

Din besked er blevet sendt! Vi vender tilbage på mail snarest.
Der skete en fejl prøv venligst igen.
Brug for hjælp?