¨

Fleksible muligheder som vikar i Danmark

Som lægevikar i Danmark tilbyder Medicotrust forskellige typer af vikariater, som giver dig en god mulighed for at afprøve forskellige jobs og tilegne nye kompetencer.

Opret dig som vikar

Fordele som vikar i sundhedssektoren i Danmark

Som lægevikar i Danmark vil du opleve mange fordele. Der kan være mange årsager til, at sundhedsfagligt personale vælger at blive vikar. Nogle af fordelene kan bl.a. være, at du som lægevikar får mulighed for, at afprøve forskellige typer af jobs, lære nye afdelinger at kende og på samme tid tilegne nye kompetencer og erfaringer til at tage med hjem til dit faste job. På denne måde kan du dygtiggøre dig indenfor udvalgte områder og optimere din karriere ved at få nye tilføjelser til dit CV.

Der er flere måder at være vikar på. Nogle vælger at være fuldtidsvikar og fungerer som freelance-vikarer, og forpligter sig derfor kun til jobs i de perioder de selv vælger. Andre vælger at vikariere i ny og næ med enkelte vagter – ofte for at tjene lidt ekstra. De fleste af vores lægevikarer arbejder for os løbende i deres ferier, ved orlov eller mellem jobs, hvor de ønsker at udfordre sig selv og opleve, hvordan det er at arbejde på andre afdelinger.

Medicotrust tilbyder:

Attraktiv lønpakke (løn under sygdom)
Administration samt betaling af transport og bolig
Forsikring (ansvar og skade)
Personlig og professionel vejledning

Mulighederne for et lægevikariat i Danmark er mange, så derfor hører vi meget gerne fra dig, hvad netop du kunne være interesseret i. Vi kan helt sikkert matche dine ønsker og behov.

Mange års erfaring

Medicotrust har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder i sundhedssektoren i Danmark med bemanding af kompetent og fagligt dygtigt personale. Vi dækker store dele af Danmark og tilbyder lægevikariater der passer netop dine ønsker og behov.

Med et lægevikariat i Danmark, kan du få et job i nærheden af hjemmet, så du stadig kan passe din almindelige hverdag imens. Du kan også vælge at tage længere væk, og her vil vi naturligvis være behjælpelige med at arrangere transport og bolig.

Jobmuligheder

Vi hjælper vores lægevikarer med forskellige typer af ansættelser, og tilbyder derfor både korte og længerevarende vikariater, samt fastansættelse.

Geografisk dækker vi hele Danmark og har mange forskellige samarbejdspartnere. Her kan bl.a. nævnes store universitetshospitaler, private virksomheder, lægepraksis, hjemmepleje og plejehjem.

Bliv vikar i Danmark

Vi ønsker at inspirere dig til, at få øjnene op for de mange muligheder Danmark tilbyder dig som vikar. Derfor opfordrer vi dig til at oprette dig som vikar – så vil vi løbende holde dig opdateret med spændende aktuelle stillinger og nyheder indenfor netop dit speciale.