¨

Vikariater på Færøerne

Er du interesseret i et vikariat på Færøerne, så tilbyder vi forskellige typer af lægevikariater, herunder både korte og længerevarende. Lad os endelig høre, hvad du har af ønsker og behov for et vikariat.

Opret dig som vikar

Oplevelser for livet på Færøerne

Du skal ikke bekymre dig om alt det praktiske – det sørger vi for. Vi arrangerer din transport og bolig i perioden, og sørger for at sende dig trygt og godt afsted, så du blot kan have fokus på jobbet.

Færøerne er en meget attraktiv destination, som blot tager et par timers flyvetur fra Danmark.

Medicotrust tilbyder:

Attraktiv lønpakke (løn under sygdom)
Administration samt betaling af transport og bolig
Forsikring (ansvar og skade)
Personlig og professionel vejledning
Udstationeringstillæg

Kom tæt på den storslåede natur

Færøerne er værd at besøge hele året rundt, grundet Golfstrømmen, er deres vintre mildere og somrene køligere. Til trods for et meget omskifteligt klima, giver Færøerne dig garanti for en helt unik rejseoplevelse.

Drømmer du om at opleve autentisk og uspoleret natur, så er Færøerne, trods sin lille størrelse, den helt oplagte destination. Naturen på Færøerne er barsk og ligger op til oplevelser både til søs og på land. Her er garanti for unikke oplevelser, om du er til vandring i høje fjelde, vildt fugleliv, sejlads på det åbne hav eller måske får du endelig chancen for at få succes som fisker, da der helt sikkert vil være fangst.

Er du til sejlads, er der mulighed for at leje en kajak, så du kan udforske dunkle grotter og hvor der i sommerperioden afholdes grottekoncerter med nogle af Færøernes kendte musikere, som skulle være en helt særlig oplevelse.

Færøerne giver dig et velfortjent pusterum med masser af frisk luft og omgivelser, der beriger dig med fornyet energi.

Forskellige karriere- og jobmuligheder

Vi tilbyder forskellige typer af vikariater, herunder store universitetshospitaler, små landsbyhospitaler, lægevagter, kommuner, lægehuse m.m. De store sygehuse giver dig rig mulighed for at dygtiggøre dig indenfor specifikke specialer, hvor de mindre steder giver dig en bredere erfaring og mere ansvar.

Bliv vikar på Færøerne

Er du interesseret i et vikariat på Færøerne, så tilbyder vi forskellige typer af lægevikariater, herunder både korte og længerevarende og til forskellige destinationer. Lad os endelig høre hvad du har af ønsker og behov for et vikariat.