¨

Mangler I vikarer?

Hos Medicotrust har vi læge- og sundhedsfagligt kendskab og mange års erfaring med at levere vikarlæger, vikarsygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale til hele sundhedssektoren.

Vi tilbyder at dække både korte og lange vikariater samt rekruttering for vores kunder. Ligeledes anvendes vores kendskab til hele sundhedssektoren til at vejlede klinikker og hospitaler om driftsoptimering.

Medicotrust er tildelt de fleste rammeaftaler i Danmark, Sverige, Norge, og Færøerne på baggrund af vores sammenhæng mellem kvalitet og pris.

Vi vægter en række processer og parametre højt i vores samarbejder med kunder, herunder:

– Rekruttering af kandidater
– Kontinuitet i samarbejdet
– Kvalitet af leverancen
– Evaluering af forløbet

Medarbejderne, som kunderne møder i Medicotrust, er uddannet HR-personale og sundhedspersonale. Således har vi læge og sygeplejersker, som kan vejlede om løsningen til dig. Sammensætningen garanterer de bedste forudsætninger for en faglig indsigt og dermed et vellykket match med vikar.

Få hjælp til at finde en vikar til sygehus, almen praksis, center m.m.
Vi leverer vikarer til hele sundhedssektoren, herunder sygehuse, praksis, klinikker, privathospitaler, kommuner, bosteder, centre, fængsler, uddannelsesinstitutioner m.fl. når behovet for en vikar opstår.

Har du eller din virksomhed brug for en vikar, så kontakt vores HR Director, som har specifik viden indenfor dit behov. Han er kundeansvarlig hos Medicotrust, og bliver din kontaktperson.

Lad os finde jeres vikar

Kontakt Marianne for et personligt og uforpligtende møde, hvor hun kan informere om de mange forskellige muligheder vi har til dig.

Marianne Duvald Strømfeldt

Partnership Manager

Vikarlæger og sygeplejersker til almen praksis

Vores medarbejdere i Medicotrust har over 30 års erfaring med almen praksis. Dels gennem eget arbejde i almen praksis og dels gennem formidling af vikariater i hele Skandinavien.

Vi hjælper når din praksis mangler vikarlæger, sygeplejersker ved akut eller længevarende sygdom, ferie eller andet. Vi besætter vikariater fra én uge til langsigtede løsninger.

Vi kender udfordringerne indenfor bemanding af almen praksis og kan vejlede om oplæring, afløsning samt aflastning.

Vikarlæger og vikarsygeplejersker med de rette faglige og sociale kompetencer

Vi ved godt, at en vikarløsning som regel er den næstbedste løsning for dig. Der kan dog gøres meget for at mindske ulemperne ved en midlertidig ansættelse, og i stedet høste fordelene af en mere dynamisk tilpasning til det aktuelle behov.

Vi bestræber os derfor på altid at have et bredt udsnit af speciallæger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale til rådighed, som du kan vælge imellem.


Jeres vikarlæge eller vikarsygeplejerske evalueres ikke alene i forbindelse med det enkelte vikariat, men også ved indgangen til hvert nyt år. Her gør vi status, og indgår en ny årsaftale med kandidaten, kaldet MT Licens. Ved indgåelse af MT Licens tjekker vi vedkommendes faglige kompetencer, lægens autorisation(er) samt igen beder om en ren straffeattest og børneattest.

Nogle af vores vikarteams består af to læger, der deler en fuldtidstjeneste. På den måde skaber vi grobund for et langvarigt samarbejde baseret på tillid, tryghed, faglighed og ikke mindst personlige relationer.


Sygeplejersker og social- og sundhedspersonale til kommuner i Danmark


Kommunerne løfter flere og flere opgaver for borgerne. Sundhed, pleje og omsorg står øverst på agendaen og det kræver varme hænder hver dag.

Medicotrust har et ønske om, at være kommunernes hjælp i dagligdagen, når det bliver svært. Vi tager telefonen og dækker behovet med en vikar.

Læs mere

Permanent rekruttering af læger, sygeplejersker m.m.

Vores rekrutterings-modeller sikrer det perfekte match

Medicotrust har flere kandidater som ønsker længerevarende ansættelse, og som kan rekrutteres til faste stillinger.

Ved hjælp af vores rekrutteringsmodeller matcher vi dine krav og forventninger med specialisternes faglige og personlige kompetencer. Hermed sikrer vi dig og dine nye medarbejdere en god start samt optimale betingelser for et godt og langvarigt samarbejde.

Du kan derfor altid være sikker på, at de emner, vi præsenterer dig for, lever op til de aftalte krav.

Fortæl os gerne om dine udfordringer og vi vil præsentere dig for vores forslag til en løsning.

Præcise kompetence-beskrivelser udgør grundlaget for et fagligt match

Medicotrust stiller faguddannet personale til rådighed for hele sundhedssektoren. For at sikre, at alle faste stillinger besættes med den rette person, lægger vi vægt på at få beskrevet kompetencerne nøje.

I første omgang gælder det om at få udarbejdet en udførlig kravspecifikation. Her indgår vores konsulent i et tæt samarbejde med ansættelsesstedet om at få alle væsentlige kriterier formuleret. Jo mere præcist kravene til kompetencer og erfaring er formuleret, desto nemmere bliver det efterfølgende at finde den rette kandidat til stillingen.

Formidling af kompetencer på tværs af landegrænser

Det kræver et godt indblik i de enkelte landes uddannelses- og karrieresystemer, screeningsprocedurer og evalueringer at sikre et kvalificeret fagligt match på tværs af landegrænser.

Hos Medicotrust har vi gennem mere end 30 år udviklet et enkelt, konsekvent og samtidig meget detaljeret system. Det gør det nemt at koble sygehusets kravspecifikationer til kandidatens kompetencer.

Vi har stor succes, når det gælder om at finde det rette niveau – og dermed skabe tryghed for begge parter. En forudsætning for et langvarigt forhold.


Kontakt os her

Efterspørgsel i markedet

ISO 9001:2015 Certificeret
Medicotrust udmærker sig ved at arbejde på tværs af landegrænser, og kan således være en fleksibel leverandør i flere markeder med en større database af kvalificerede kandidater.

Vi rekrutterer vores kandidater i iht. en række krav.

Vores standardprocesser er certificeret iht. den nyeste standard om kvalitetsledelse ISO 9001:2015.

Vi følger prognoserne nøje for at imødekomme et behov i markedet. Således rekrutterer vi eksempelvis iht. lægeprognoserne.

Elite leverandør for den offentlige sektor

Hos Medicotrust blev vi eliteleverandør til det offentlige fra 2019. Dette er vi utroligt stolte og glade for, og i den anledning vil vi gerne takke alle vores samarbejdspartnere og vikarer, som har hjulpet os godt på vej til at modtage dette certifikat.

Certifikatet betyder blandt andet, at Medicotrust er blandt eliten af leverandører til det offentlige. Derfor glæder det os at fortsætte samarbejdet, så vi fremover kan levere dygtig og kompetent arbejdskraft til det offentlige af topkvalitet.

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere om, hvad Medicotrust kan tilbyde inden for det offentlige, så kontakt os endelig på +45 42 44 84 20 for en uforpligtende snak.

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en e-mail eller giv os et kald.