¨

Kirurgi

Opret dig som vikar allerede i dag og få et personligt tilbud

Speciallæger i kirurgi i hele Skandinavien.

Medicotrust er altid på udkig efter speciallæger, også i kirurgi, da mange af vores samarbejdspartnere i Skandinavien har mangel på dygtig og erfaren arbejdskraft.

Derfor kan vi tilbyde attraktive vilkår og spændende jobmuligheder, som vi meget gerne vil præsentere dig for. Det drejer sig om stillinger på mindre lokale sygehuse med en bred vifte af arbejdsopgaver eller større afdelinger med sub-specialiserede funktioner.

Med mange års erfaring med bemanding af jobs i sundhedssektoren i Skandinavien, kan vi helt sikkert give dig en god service og rådgivning i forhold til at matche netop dine ønsker for et vikariat eller evt. en længere ansættelse. Du skal alene meddele os dine muligheder.

Som vikar hos Medicotrust sørger vi altid for at holde dig opdateret med aktuelle jobmuligheder inden for dit speciale, så tilmeld dig gerne som vikarlæge og få et personligt tilbud.

Opret dig som vikar

Vi er eksperter

Hos Medicotrust har vi mange års erfaring med at bemande stillinger og vikariater i hele Skandinavien. På vores kontor i København sidder vores HR & Operations Coordinator, Maria Ebert, som til dagligt arbejder med ansættelser i kirurgi hos Medicotrust – hun kan helt sikkert matche dine ønsker med et vikariat hos os.

Kontakt meget gerne Maria for et personligt og uforpligtende møde, hvor hun kan informere om de mange forskellige muligheder vi har til dig.

Maria Ebert

HR & Operations Coordinator

Akutelle vikariater og gode vilkår til dig

Som speciallæge vikar har du en række forskellige muligheder. Vi samarbejder med lokale sygehuse, mellemstore og store sygehuse i det meste af Skandinavien.

Vores speciallæger arbejder blandt andet på operationsgange, ambulatorier og som bagvagter. Alt efter afdelingerne er der forskellige typer af vikariater i forhold til arbejdstider, vagtlag og timeantal.

Grundet de mange muligheder vil vi meget gerne høre fra dig i forhold til, hvad netop du kunne have interesse i.

Vi er meget fokuseret på at give dig den bedste oplevelse, og derfor kan vi altid tilbyde:

En konkurrencedygtig lønpakke - løn under sygdom

Administration samt betaling af transport og bolig

Personlig og professionel rådgivning

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en e-mail eller giv os et kald.
me@medicotrust.com

Send en besked til vores konsulent Maria

Din besked er blevet sendt! Vi vender tilbage på mail snarest.
Der skete en fejl prøv venligst igen.
Brug for hjælp?