¨

Vikariater i Norge

Medicotrust tilbyder spændende og lærerige vikariater til store dele af Norge indenfor alle specialer.

Opret dig som vikar

Kultur og natur

Som vikar i Norge får du en oplagt mulighed for at opleve områder, som man normalt som turist ikke lige kommer til. Vi har mange vikariater i fx Nordnorge, som byder på alt fra fiskeri, vandring i fjelde og skisport i vinterperioderne.

Afhængig af sæson, byder Norge også på hvalsafari, tur på hundeslæde og Nordlys. Du kommer uden tvivl til at få en oplevelse for livet.

Medicotrust sørger for:

Administration samt betaling af transport og bolig
Attraktiv lønpakke
Gode skattefordele

Sygeplejersker

Vores samarbejdspartnere i Norge har især brug for sygeplejerskevikarer i sommersæsonen og i vinterperioden. Der er stor mangel på operationssygeplejersker og intensivsygeplejersker til store dele af Norge. Herunder både til kommuner i det sydlige og nordlige Norge, men også til forskellige kysthospitaler. Derudover sender vi naturligvis også almene sygeplejersker, også nyuddannede, til Norge – hele året rundt.Læger

Medicotrust tilbyder attraktive lægevikariater til alle slags lægespecialer. Herunder kan almen medicin, radiologi, gynækologi, anæstesiologi og intern medicin bl.a. nævnes. Til lægerne tilbyder vi ligeledes forskellige typer af vikariater – både til korte og længerevarende perioder.Forskellige karriere- og jobmuligheder


Vi tilbyder forskellige typer af vikariater, herunder store universitetshospitaler, små landsbyhospitaler, lægevagter, kommuner, lægehuse m.m. De store sygehuse giver dig rig mulighed for at dygtiggøre dig indenfor specifikke specialer, hvor de mindre steder giver dig en bredere erfaring og mere ansvar.

Fælles for disse typer af vikariater i Norge er, at normeringen typisk er bedre end i Danmark. Der er oftest flere ansatte pr. patient, end hvad vi er vant til herhjemme. Derudover er fordelen med vikariater i sundhedssektoren i Norge, at mange procedurer og arbejdsgange minder og de danske, hvilket gør det nemt at sætte sig ind i. Ligeledes er vores norske samarbejdspartnere ofte vant til at modtage danske vikarer, så de tager godt imod dig og taler et sprog der er nemt at forstå.

Bliv vikar i Norge

Opret dig som vikar – så holder vi dig løbende opdateret med aktuelle jobtilbud indenfor netop dit speciale i Norge.