¨

Elite leverandør for den offentlige sektor


27/7/2021

Vi er stolte af at kunne offentliggøre, at Medicotrust varblandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2020. Detterepræsenterer ikke blot en milepæl, men en bekræftelse af vores dedikation tilat levere kvalitetsvikartjenester.

 

Vores placering blandt de største leverandører er etresultat af vores konstante stræben efter excellence og vores evne til atimødekomme det stigende behov for kompetente og dedikerede sundhedspersonale.Vi er dybt glade for den anerkendelse, dette giver os, og det inspirerer os tilat fortsætte med at hæve standarderne for vores service.

 

Vi er ikke blot en storleverandør, men også en partner, derer engageret i at støtte det offentlige i hele landet. Vores mål er atfortsætte med at være en pålidelig ressource og bidrage til et effektivt ogvelfungerende sundhedsvæsen. Vi takker alle vores dygtige vikarer og dedikeredeteam, der har gjort denne præstation mulig.

 

I fremtiden vil vi fortsætte med at stræbe efter at tilbydede bedste vikarer, fordi vi tror på, at kvalitet og dedikation er nøglen til etsundere samfund. Vi ser frem til fortsat at bidrage til det offentligesundhedsvæsen og opnå endnu større resultater sammen.

MERCELL - Vi hylder de offentlige leverandører

Mercell indsamler hvert år data mellem det offentlige og det private. Mercell har offentliggjort samtlige danske virksomheders samlede fakturasum til den offentlige sektor i 2020. På den baggrund har vi kåret ca. 3000 eliteleverandører.

Relaterede nyheder

Få svar på dine spørgsmålPriserne strømmer ind til denne virksomhedBesøg et dygtigt mediebureau

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en mail eller giv os et kald.