¨

Medicotrusts historie


14/2/2023

I 1990 grundlagde Otto Lück sammen med en partner et vikarbureau i Danmark. Det var det første vikarbureau for sundhedsfagligt personale. I 2004, 14 år efter blev Medicotrust grundlagt.

”Med Medicotrust ville vi noget andet – noget mere. Ved hjælp af trofaste samarbejdspartnere blandt sygehuse og sundhedspersonalet, udviklede Medicotrust sig hurtigt i 2004, fra at være et kontor i privaten til at flytte i større lokaler. Først i Toftlund, sidenhen til Rødekro og Kolding og nu med hovedkontor i København.

I starten arbejdede vi kun med korte lægevikariater for sygehuse i Norden, først i Sverige, derefter i Norge og til sidst i Danmark samt Færøerne/Grønland. Med tiden steg efterspørgslen fra både sygehuse og læger efter længerevarende vikariater og fast rekruttering.

I starten fokuserede vi på kortvarige vikariater for danske læger i udlandet, men senere blev vi de første til at rekruttere udenlandske læger til danske og norske sygehuse. De udenlandske lægers faglige kompetencer var meget værdsatte, men sproget udgjorde en udfordring. Derfor etablerede vi samarbejde med udenlandske universiteter for at bringe vores læger hurtigt op på niveau, så de kunne bestå deres dansk prøve. Medicotrust fortsætter med at rekruttere speciallæger og andet sundhedspersonale fra Europa.

Medicotrust har i dag udvidet sit arbejdsområde, og ud over læger, arbejder vi nu også med sygeplejersker. Dette sker gennem eget uddannet personale, der gennem et højt uddannelsesniveau løbende bidrager til vores udvikling og vækst.

Med 35 års erfaring i vikarbranchen inden for sundhedspersonale føler Medicotrust sig bekræftet i deres forretningsmodel med organisk vækst på et værdibaseret grundlag.” - Otto Lück, CEO og Medical Director hos Medicotrust.

Relaterede Nyheder

Få svar på dine spørgsmålMød Medicotrust teametVores fagområder

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en mail eller giv os et kald.