¨

Oplev spændende vikariater over sundet

Medicotrust har et stort udvalg af attraktive vikariater indenfor sundhedsfaglige specialer i det meste af Sverige.

Opret dig som vikar

Sverige er et af Medicotrust’s største markeder, hvor vi har en lang række gode samarbejdspartnere, hvortil vi i mange år har sendt dygtige og kompetente læger og sygeplejersker.


Der er generelt meget stor mangel på sundhedsfagligt personale i store dele af Sverige, hvorfor vi også kan tilbyde attraktive fordele som vikar i sundhedssektoren i Sverige.


Naturoplevelser

Sverige er en oplagt destination, hvis man er på udkig efter fantastiske naturoplevelser. Du skal ikke rejse langt fra København førend den unikke svenske natur ligger klar til at blive udforsket. Skåne byder på store åbne områder, men afløses hurtigt af skovområder når man fortsætter nordpå. Gotland er præget af store kalkstensklipper fra havet, mens skærgården byder på et utal af ubeboede øer nær Stockholm og Göteborg, hvilket især ligger op til sejlads og fiskeri.

Hvis du fortsætter mere nordligt, vil du blive mødt af enorme søer, brusende elve og store og tætte skove – oplagt til hiking. Jo mere nordligt du kommer, jo flere storslåede fjelde og rensdyr vil du møde på din vej. Er du til skisport, findes der også et væld af skisportsområder i det meste af Sverige, som kan benyttes hele vintersæsonen.

Sverige er et skønt land at rejse til på alle tider af året, og de store moderne byer byder på alt fra shopping, kultur og lækre spisesteder.

Karriere- og jobmuligheder i Sverige


Medicotrust har mange forskellige typer af vikariater at tilbyde i Sverige, her kan bl.a. nævnes vårdcentraler, privathospitaler, store universitetshospitaler og små lægevagter. Med vikariater på store afdelinger får man som vikar mulighed for at dygtiggøre sig indenfor specifikke specialer, hvorimod de mindre afdelinger typisk giver dig en bredere erfaring og mere ansvar.

Fordelen ved et vikariat i sundhedssektoren i Sverige er også, at arbejdsgange, processer og datasystemer minder meget om de andre i Norden, hvilket gør det nemmere at sætte sig ind i. Derudover er vores svenske samarbejdspartnere ofte vant til at have vikarer, så de er gode til at lave introduktionsforløb og tager god imod dig.

I Sverige vil der altid være krav til svensk autorisation. Har du endnu ikke svensk autorisation, så hjælper vi dig meget gerne med dette.

Bliv vikar i Sverige

Kunne du være interesseret i et vikariat i Sverige og har du en ledig periode i kalenderen, så kontakt os meget gerne, og lad os få en uforpligtende snak om dine muligheder som vi vikar i sundhedssektoren i Sverige.