¨

Det har aldrig været nemmere at finde jobs og vikariater som sygeplejerske

Opret dig som vikar her. Vi har alsidige vikariater og jobs i hele Skandinavien.

I takt med den stigende mangel på sygeplejersker i Danmark og resten af Skandinavien, er efterspørgslen på kvalificerede sygeplejersker steget voldsomt.

Med mange års erfaring i at anvise branchens bedste sundhedspersonale, kan vi tilbyde dig de bedste vilkår og konkurrencedygtig lønpakke, som er i overensstemmelse med DSR (Dansk Sygeplejeråd).

nsp@medicotrust.com

Send en besked til vores konsulent Nicolai

Din besked er blevet sendt! Vi vender tilbage på mail snarest.
Der skete en fejl prøv venligst igen.
Brug for hjælp?

Vi er eksperter

Hos Medicotrust har vi mange års erfaring med at bemande stillinger og vikariater til sygeplejen i hele Skandinavien. På vores kontor i København sidder vores Senior HR & Operations Coordinator, Nicolai Spinding, som til dagligt arbejder med ansættelser af sygeplejersker hos Medicotrust – han kan helt sikkert matche dine ønsker med et vikariat igennem os.

Kontakt meget gerne Nicolai for et personligt og uforpligtende møde, hvor han kan informere om de mange forskellige muligheder vi har til dig.

Nicolai Spinding

Senior HR & Operations Coordinator

Grundlæggende tryghed


Når du får et vikarjob hos Medicotrust, er du sikret tryghed og gennemskuelighed i din ansættelse.

Vi er medlem af DSR (Dansk Sygeplejeråd) og vores overenskomst dækker i alle lande. Overenskomsten sikrer dig nogle gode vilkår i jobbet indenfor arbejdstider, løn, tillæg, pension, overarbejde m.m.

Vi kan bl.a. tilbyde en bedre løn end de overenskomstmæssige vilkår – inklusiv pension, derudover tilbyder vi vore loyale vikarer personlige tillæg.

Samarbejdet

Samarbejdet er et trepartsforhold mellem vikaren, vikarbureauet og brugervirksomheden.

Vi har lægefaglige og sundhedsfaglige konsulenter i Danmark, Sverige og Norge, som kender markeder og brugervirksomheder indgående.
Vi sørger for alt det praktiske. Således booker og betaler vi transport og bolig i udlandet, samt sender dig al relevant information.
Vi tilbyder vejledning til norsk autorisation.
Vi tilbyder personlig rådgivning omkring skat (inklusiv årsopgørelse), pension m.v.
Vi tilbyder en personlig kontaktperson som står til rådighed døgnet rundt.

Ledige vikariater til sygeplejersker

Vi giver dig inspiration til at få øje på de muligheder, der ligger i Skandinavien og som vikar, og hvordan du selv kan gøre noget for at opleve en ny verden i din karriere som sygeplejerskevikar.

I vores database gemmer vi et udvalg af de jobs vi har – men der kommer hele tiden nye som vi besætter ved direkte henvendelse. Derfor anbefaler vi at du tager kontakt, så vi kan lære dig at kende og høre om dine ønsker til rejser, løn, afdelinger og kollegaer.

Kontakt

Nicolai Spinding
nsp@medicotrust.com
Telefon: (+45) 31 18 84 23Vi er meget fokuseret på at give dig den bedste oplevelse, og derfor kan vi altid tilbyde:

En konkurrencedygtig lønpakke - løn under sygdom

Administration samt betaling af transport og bolig

Personlig og professionel rådgivning

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en e-mail eller giv os et kald.