¨

Det har aldrig været nemmere at finde jobs og vikariater som sygeplejerske

Opret dig som vikar her. Vi har alsidige vikariater og jobs i hele Norden.

I takt med den stigende mangel på sygeplejersker i Danmark og resten af Norden, er efterspørgslen på kvalificerede vikarsygeplejersker steget voldsomt.

Med mange års erfaring i at anvise branchens bedste sundhedspersonale, kan vi tilbyde dig de bedste vilkår og konkurrencedygtig lønpakke, som er i overensstemmelse med DSR.

chk@medicotrust.com

Send en besked til vores konsulent Claudia

Din besked er blevet sendt! Vi vender tilbage på mail snarest.
Der skete en fejl prøv venligst igen.
Brug for hjælp?

Vi er eksperter

Hos Medicotrust har vi mange års erfaring med at bemande stillinger og vikariater til sygeplejen i hele Norden. På vores kontor i København sidder vores HR & Operations Coordinator, Claudia Hald Kimø, som til dagligt arbejder med ansættelser af sygeplejesker hos Medicotrust – hun kan helt sikkert matche dine ønsker med et vikariat igennem os.

Kontakt meget gerne Claudia for et personligt og uforpligtende møde, hvor hun kan informere om de mange forskellige muligheder vi har til dig.

Claudia Hald Kimø

HR & Operations Coordinator

Grundlæggende tryghed


Når du får et vikarjob hos Medicotrust, er du sikret tryghed og gennemskuelighed i din ansættelse.

Vi er medlem af DSR (Dansk Sygeplejeråd) og vores overenskomst dækker i alle lande. Overenskomsten sikrer dig nogle gode vilkår i jobbet indenfor arbejdstider, løn, tillæg, pension, overarbejde m.m.

Vi kan bl.a. tilbyde end bedre løn end de overenskomstmæssige vilkår – inklusiv pension, derudover tilbyder vi vore loyale vikarer personlige tillæg.

Samarbejdet

Samarbejdet er et trepartsforhold mellem vikaren, vikarbureauet og brugervirksomheden.

Vi har lægefaglige og sundhedsfaglige konsulenter i Danmark, Sverige og Norge, som kender markeder og brugervirksomheder indgående.
Vi sørger for alt det praktiske. Således booker og betaler vi transport og bolig i udlandet, samt sender dig al relevant information.
Vi tilbyder vejledning til norsk autorisation.
Vi tilbyder personlig rådgivning omkring skat (inklusiv årsopgørelse), pension m.v.
Vi tilbyder en personlig kontaktperson som står til rådighed døgnet rundt.

Ledige vikariater til sygeplejersker

Vi giver dig inspiration til at få øje på de muligheder, der ligger i Norden og som vikar, og hvordan du selv kan gøre noget for at opleve en ny verden i din karriere som sygeplejerskevikar.

I vores database gemmer vi et udvalg af de jobs vi har – men der kommer hele tiden nye som vi besætter ved direkte henvendelse. Derfor anbefaler vi at du tager kontakt, så vi kan lære dig at kende og høre om dine ønsker til rejser, løn, afdelinger og kollegaer.

Kontakt


chk@medicotrust.com
Telefon: (+45) 61 43 65 82Vi er meget fokuseret på at give dig den bedste oplevelse, og derfor kan vi altid tilbyde:

En konkurrencedygtig lønpakke - løn under sygdom

Administration samt betaling af transport og bolig

Personlig og professionel rådgivning

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en mail eller giv os et kald.