¨

Boost din karriere med et vikariat inden for sygeplejerske

Opret dig som vikar allerede i dag og få et personligt tilbud der matcher dine præferencer

Opret dig som sygeplejerske hos Medicotrust, og få muligheden for spændende vikariater.
Vi sætter dig forrest og lytter til dine ønsker og behov, samtidig med at vi tilbyder gode arbejdsvilkår og en konkurrencedygtig løn. Medicotrust er altid på udkig efter sygeplejersker, almene- og specialsygeplejersker, der søger nye oplevelser og udfordringer.

me@medicotrust.com

Send en besked til vores konsulent Kathrine

Din besked er blevet sendt! Vi vender tilbage på mail snarest.
Der skete en fejl prøv venligst igen.
Brug for hjælp?
Maria

Vi er eksperter

Hos Medicotrust har vi mange års erfaring med at bemande stillinger og vikariater til sygeplejen i hele Skandinavien. På vores kontor i København sidder vores HR Team Leader, Maria Ebert, som til dagligt arbejder med ansættelser af sygeplejersker hos Medicotrust – hun kan helt sikkert matche dine ønsker med et vikariat igennem os.

Kontakt meget gerne Maria for et personligt og uforpligtende møde, hvor hun kan informere om de mange forskellige muligheder vi har til dig.

Maria

Maria Ebert

HR Team Leader

Tryghed

Som vikar hos Medicotrust tilstræber vi, at du føler dig tryg hele vejen igennem dit vikariat.

Medicotrust tilbyder en personlig kontaktperson, som kender dig, dine behov og ønsker. Vi mener, at tilgængelighed og tryghed er vigtig. Derfor kan du altid kontakte os, ingen spørgsmål er for store eller små.

Medicotrust er del af brancheoverenskomsten mellem Vikarbureauernes Brancheforening (VB-FASID) og Dansk Sygeplejeråd. Overenskomsten sikrer dig gode vilkår på jobbet inden for arbejdstider, løn, tillæg, pension m.m. Derudover kan vi tilbyde dig en attraktiv løn, der tager højde for dig og dine kompetencer.

Samarbejdet

Samarbejdet er et trepartsforhold mellem vikaren, vikarbureauet og brugervirksomheden.

Vi har lægefaglige og sundhedsfaglige konsulenter i Danmark, Sverige og Norge, som kender markeder og brugervirksomheder indgående.
Vi sørger for alt det praktiske. Således booker og betaler vi transport og bolig i udlandet, samt sender dig al relevant information.
Vi tilbyder vejledning til norsk autorisation.
Vi tilbyder personlig vejledning omkring skat (inklusiv årsopgørelse), pension m.v.
Vi tilbyder en personlig kontaktperson som står til rådighed døgnet rundt.

Fagligt og personligt udbytte

Som vikar hos Medicotrust tilvejebringes nye muligheder, herunder arbejde med nye specialer og kollegaer samt få nye udfordringer. Du kan opnå et solidt fagligt udbytte og afprøve dine kompetencer i nye omgivelser. Sammen med et fagligt udbytte, vil du dermed også få en personlig oplevelse, uanset om du vikarierer i Danmark eller i udlandet.

Flere muligheder hos Medicotrust

Når du tilmelder dig som vikar på vores hjemmeside, så vil din personlige kontaktperson kontakte dig inden for 24 timer i hverdage til en uforpligtende samtale og fortælle om dine muligheder hos Medicotrust. Du er naturligvis velkommen til at følge os på de sociale medier LinkedIn, Facebook og Instagram, hvor vi deler aktuelle vikariater. Sideløbende holder vi dig også opdateret med nye og spændende vikariater via vores nyhedsbreve.

Ledige vikariater til sygeplejersker

Vi giver dig inspiration til at få øje på de muligheder, der ligger i Skandinavien og som vikar, og hvordan du selv kan gøre noget for at opleve en ny verden i din karriere som sygeplejerskevikar.

I vores database gemmer vi et udvalg af de jobs vi har – men der kommer hele tiden nye som vi besætter ved direkte henvendelse. Derfor anbefaler vi at du tager kontakt, så vi kan lære dig at kende og høre om dine ønsker til rejser, løn, afdelinger og kollegaer.

Vi er meget fokuseret på at give dig den bedste oplevelse, og derfor kan vi altid tilbyde:

En konkurrencedygtig lønpakke - løn under sygdom

Administration samt betaling af transport og bolig

Personlig og professionel vejledning

Vil du være vikar?

Opret dig som vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en e-mail eller giv os et kald.