fbpx
FAQ2018-05-03T11:13:19+00:00

Ofte stillede spørgsmål

Skat i Danmark, Sverige og Norge2019-06-19T10:51:41+00:00

Medicotrust har opbygget en solid viden og kompetence omkring skatteregler i de lande vi tilbyder vikariater i. Vi samarbejde med brancheorganisationer på tværs af landene og kender reglerne på området efter mange år i branchen.

Vi kan i samarbejde med vores specialiserede revisorer indenfor vikarforretningen hjælpe med spørgsmål omkring indberetning af oplysninger til Skat i Danmark, TAKS på Færøerne, Skatteverket i Sverige samt Skatteetaten i Norge.

Vi sørger altid for at være opdateret omkring nye regler på skatteområdet eks. Forskerordning og andre skattefordele m.m.

Yderligere spørgsmål, kan stilles til vores personalekonsulenter, som sørger for at give dig præcist og hurtigt svar.

Speciallæger2018-05-03T10:56:49+00:00

Gennem flere år har vi formidlet korte og længere vikariater samt fastansættelse indenfor alle lægespecialer i Norden.

Medicotrust har mange års erfaring indenfor et væld af lægespecialer, og vores personalekonsulenter er specialiserede i lægespecialer, og har herigennem et kendskab til dit eget lægespeciale.

Ekspertisen giver en god forudsætning for en fælles forståelse og dialog omkring dine vikarønsker i dit speciale.

Medicotrust udmærker sig ved at være sygehusenes foretrukne valg i de udvalgte specialer i Norge, Sverige og Danmark. Vi er således rangeret højt på de relevante rammeaftaler og licitationer og har mulighed for at tilbyde arbejde i alle regioner og sygehuse.

Via vores samarbejde med lægerne og sygehusene fastholder vi et professionelt netværk. Vi er stolte af at have etableret et anerkendt mærke i branchen og at have et langvarigt samarbejde med vores læger i Medicotrust’s virke.

Når vi sammen skal finde det rigtige job er udgangspunktet dine kvalifikationer og ønsker. Derfor hører vi meget gerne fra dig til en kort og uforberedt samtale. Vi ser meget frem til at høre fra dig. Vi træffes på tlf. +45 4344 8420

Med afsæt i samtalen præsenterer vi en række muligheder for dig og et kortlægger et forløb, som skal være et spor til det rigtige match for dig og den nye arbejdsplads.

Vi er meget grundige i vores forberedende arbejde med dig og arbejdspladsen. Således vil vi afdække dine ønsker ift. vagter, overarbejde, geografi, ansvar, ledelse osv. og sammenholde dem med arbejdspladsens forventninger.

Vi har mange muligheder for at finde det rigtige vikariat eller fastansættelse, og kan tilbyde et nyt karrierespring eller en spændende rejse med familien og arbejde i Norden.

I forløbet vil vi sørge for en attraktiv løn, skat, pension, forsikring og de praktiske ting ift. booking af rejser, bolig og meget mere. Ved længere ansættelser holder vi regelmæssige møder for at holde kontakt. På den måde vil du altid være tilknyttet Medicotrust og din egen personlige konsulent.

Konkurrencedygtig løn2018-05-03T10:58:41+00:00

Vi er klar over at motivationen for en vikar delvist ligger i honoraret. Vi tilbyder vores vikarer en attraktiv lønpakke og attraktive ansættelsesvilkår i Danmark, Sverige, Norge, Grønland og Færøerne.

Din løn vil reflektere din profil og stillingen som du søger. Du er altid velkommen til at ringe og tale nærmere omkring vores lønvilkår og ansættelsen generelt.

Flytning og bolig2018-05-03T11:03:34+00:00

Du behøver ikke tænke på det praktiske. Det er bl.a. derfor vi er her.

Medicotrust sørger for din rejse og bolig. Det gælder både for korte og lange vikariater i ind – og udland.

Personalekonsulenten kender boligmarkedet nær vikariatet og finder en passende bolig som passer til dig og evt. din familie. Vi booker også en rejse som passer ind i dit program, så du får en behagelig rejse til din destination.

Du modtager for hver vikariatet en kort og nem rejseplan frem til din bolig og hjem igen.

Om jobdeling2018-05-03T11:05:17+00:00

Jobdeling er et attraktivt alternativ til den klassiske, permanente ansættelse. Når du rekrutteres gennem Medicotrust, ligger forskellen udelukkende i, at du vælger en mere fleksibel ansættelsesform efter introduktionsperioden.

Ved at dele en fuldtidsstilling med en anden læge, kan du fx arbejde to uger i Skandinavien og to uger hjemme. Jobdelings-modellen giver dig med andre ord mulighed for at have et job og fast bopæl m.m. i dit hjemland samtidig med, at du også arbejder i Skandinavien.

Medicotrust tilbyder dig en komplet introduktionspakke, der fx omfatter undervisning i sprog,  kulturforståelse og sundhedsvæsenets opbygning i Skandinavien. Din familie er også meget velkommen på vores skole, og hele dette forløb er uden omkostninger for dig.

Samtidig med, at du får undervisning på en af vores skoler i dit hjemland, afdækker vi dine forskellige jobmuligheder hos vores samarbejdspartnere, hospitalerne.

Det er ikke blot dig, der skal flytte, men også din familie. Derfor sørger vi for at skaffe job til din partner, finder skole/institutionsplads til dinebørn, bolig, samt er behjælpelig med alle nødvendige dokumenter.

Veltilrettelagt rekrutteringsforløb

Med undervisningsforløbet i dit hjemland er du godt forberedt til den efterfølgende tre måneders  introduktionsperiode på hospitalet i Skandinavien. Når denne periode er gennemført, vil du og din arbejdsplads være fuldt fortrolige med hinanden – og klar til at indgå en permanent ansættelse på hospitalet.

Vilkårene for din ansættelse følger hospitalets gældende overenskomster, da hospitalet er din arbejdsgiver. Det betyder, at du bliver ansat på samme vilkår og får samme betingelser og fordele som dine andre kolleger på hospitalet.

For permanent ansættelse kontakt Direktør Helle Lorentzen

Vikariat som almen mediciner2019-06-19T10:53:12+00:00

Er du almen mediciner og leder efter et vikariat i en lægepraksis? Vi har masser af muligheder, og du kan vælge blandt mange forskellige lokationer og praksis i hele Norden.

Vi kan præsentere dig for lægevikariater i praksis rundt omkring i Danmark, vård-centraler i Sverige og spændende steder i Norge.

Opgaverne til praksis er blevet mange og endnu mere komplekse.  Samtidig har lægemanglen nu for alvor ramt praksis. Dette vil ikke ændre sig foreløbig. Der mangler hænder her og nu.

Vi tilbyder en full-service så du kun skal glæde dig til at komme afsted. Således sørger vi for:

  • Booking af rejse og bolig

  • Løn og skat m.m.

  • Forsikring (ansvar og skade)

  • Personlig og professionel rådgivning

  • 24 timers vagttelefon

  • Og meget mere

Vores team i Medicotrust har mange års erfaring med almen praksis. Dels gennem eget arbejde og dels gennem formidling af vikariater i Norge, Sverige og Danmark.

Vi kender udfordringerne indenfor lægebemanding og rekruttering – herunder oplæring, afløsning samt aflastning. Dels gennem eget arbejde og dels gennem formidling af vikariater i Norge, Sverige og Danmark.

Vi kan tilbyde dig et kort vikariat eller en længere ansættelse på samme favorable vilkår. Der er som regel flere steder og udfordringer at vælge imellem, og vi vil derfor gerne høre hvad du kunne tænke dig.

Vi har altid et job til dig, og vi ser frem til at  høre, hvornår du har tid til at arbejde som vikar.

Tlf. (+45) 4344 8420
Mail: kontakt@medicotrust.com

Vikariat i psykiatrien2018-10-15T13:19:21+00:00

Spændende job og vikariater i psykiatrien. Medicotrust hjælper lægevikarer med jobs og arbejdsgivere i industrien med vikarløsninger.

Medicotrust har mange års erfaring indenfor vikarbemanding i psykiatrien, og det kommer arbejdsgivere og læger til gode. Pga. den stigende efterspørgsel på området og vores aftryk i psykiatrien, så vil vi kunne tilbyde dig nogle spændende vikarmuligheder, som sandsynligvis vil passe til dine karriereønsker og eventyrlyst.

Dine muligheder som vikar i psykiatrien er mange, og vi kan tilbyde korte og lange vikariater i Danmark, som er et stort marked, og også Norge og Sverige, hvor vi har mange aftaler med regionerne. Det er vigtigt for os at forudsætningerne og forventningerne til arbejdet er på plads, og derfor har vi altid en grundig og personlig samtale, hvor vi går i dybden med din erhvervserfaring, profil og ønsker til din fremtid.

Vi tilbyder vores dygtige lægevikarer en attraktiv lønpakke og ansættelsesvilkår i Danmark, Sverige, Norge og Færøerne. Din løn vil reflektere din profil og jobbet, og du er altid velkommen til at ringe og tale nærmere omkring vores lønvilkår og ansættelsen generelt.

Ring allerede nu til Helle Lorentzen på tlf. 31188427 eller send en mail hl@medicotrust.com, så vil Helle fortælle dig om konkrete jobmuligheder og omkring den attraktive løn og vilkår vi kan tilbyde.

Som arbejdsgiver vil du have glæde at et stort netværk indenfor psykiatrikere, som besidder mange forskellige kompetencer. Vores erfaring med bemanding af personale til forskellige afdelinger giver gode forudsætninger for at vi udvælger og præsenterer de rigtige kandidater med de efterspurgte kvalifikationer og kvaliteter.

På baggrund af vores erfaring og vore dygtige personalekonsulenter, der har specialiseret sig til arbejde indenfor psykiatrien, så løser vi også opgaver indenfor rådgivning i psykiatrien. Ofte bliver vi også inddraget i de store HR anliggender, strategi og planlægning, og vi vil meget gerne hjælpe med hele løsningen, for at kunne lav en nem og tryg løsning. Medicotrust er fortsat tilknyttet i kraft af vikaren, og tager naturligt fortsat del i arbejdet omkring bemanding.

Vi håndterer mange forskellige bemandingsopgaver indenfor psykiatrien og håndterer alt fra akutte til længerevarende vikaropgaver på årsbasis. Kunderne er hospitaler i Danmark, Norge og Sverige og også centre, institutioner og kriminalforsorgen.

Ring endelig og få kvalificeret rådgivning om dine bemandingsmuligheder indenfor korte eller længerevarende vikarløsninger. Helle Lorentzen på tlf. 31188427 eller send en mail hl@medicotrust.com.

Om autorisationer2020-07-21T12:37:03+00:00

Når du skal vikariere i et andet land end dit hjemland, skal du have en autorisation, der er gyldig i det pågældende land. Nedenfor finder du ansøgningsskemaer og vejledninger, når du skal søge autorisationer i enten Danmark, Norge eller Sverige. Din personalekonsulent er naturligvis også altid behjælpelig.

DANSK AUTORISATION

Uddannet i andet nordisk land, EU, Storbritannien, Lichtenstein eller Schweiz: Vejledning og ansøgning

Uddannet uden for Norden, EU og EØS: Vejledning og ansøgning

Speciallæge eller selvstændigt virke: Vejledning og ansøgning

VED ARBEJDE I SVERIGE
Vejleding, information og ansøgning om autorisation som læge og speciallæge i Sverige:

Autorisation som læge:
Vejledning og ansøgning

Autorisation som speciallæge:
Vejledning og ansøgning

NORGE:
Vejleding, information og ansøgning om autorisation som læge og speciallæge i Norge.

Autorisation som læge:
Vejledning og ansøgning

Autorisation som speciallæge:
Vejledning og ansøgning

Go to Top