Medicotrust er et vikarbureau for læge – og sundhedsfagligt personale.

Vort ønske, som professionelt vikarbureau i sundhedssektoren, er at skabe merværdi for dem, vi samarbejder med. Det kan være fagligt/økonomisk eller også ønsket om at være en del af det store netværk, vi har etableret, hvor vi samler høj faglig ekspertise til gavn for os alle.

Kontakt os på tlf. (+45) 43 44 84 20 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig som vikar eller virksomhed.

Vi vil være dit foretrukne vikarbureau

I vores daglige arbejde ønsker vi at bekræfte dig i dit valg af Medicotrust som dit vikarbureau. Vores forudsætninger som læge, sygeplejersker og certificerede HR konsulenter giver dig den rette kombination, der gør dit valg af vikarbureau lettere, fordi vi kan sætte os i dit sted.

Mange års erfaring i branchen hjælper os til at træffe de rigtige beslutninger. Vi følger udviklingen nøje og tilretter vores løsninger til de behov og ønsker, vi møder. Således videreuddanner vi vores vikarer til krav i branchen eller rekrutterer vikarpersonale iht. prognoser i markedet.

Medicotrust – Et ISO 9001: 2015 certificeret vikarbureau i sundhedssektoren

Medicotrust er certificeret med ISO 9001 som dokumenterer, at vores kvalitets- ledelsessystem er certificeret efter en internationalt anerkendt standard inden for ”best practice”, som sætter fokus på løbende forbedringer og kundetilfredshed.

Medicotrust vikarbureau blev etableret i 2004 og har mange års erfaring indenfor vikariater og faste stillinger til sundhedssektoren. Udover at sørge for et match, så rådgiver vi vikaren indenfor pension, forsikring og skat.

Senest har Medicotrust lanceret jobportalen, som skal vise de ledige stillinger for læger, sygeplejersker, jordemødre, radiografer og SOSU vikarer. Ring altid til os og hør nærmere om dine muligheder.

Med mange års erfaring som vikarbureau i sundhedssektoren kan vi tilbyde erfaring og ekspertise med dit næste vikariat.

Vi dækker Danmark, Sverige, Norge, Færøerne og Grønland indenfor læger, sygeplejersker jordemødre, SSA’er og SSH’er m.m.

Vi tilbyder den mest gnidningsfrie og intuitive oplevelse – uanset om det er i tilmeldingsfasen eller i søgefasen, hvor man bliver matchet med stillinger der passer præcis til ens profil og ønsker.

Mød vores dygtige og engagerede personale. Du kan altid ringe direkte til en af os eller på hovednummeret (+45) 4344 8420.

Vision

Det lette og foretrukne valg for vikarer indenfor sundhedssektoren i Norden.

Mission

Sikre det mest optimale & hurtigste match mellem sundhedssektoren og kandidater, når behovet for en vikar opstår.

Værdier

Vi er hurtige. Vi er effektive. Vi er ærlige. Vi er tilgængelige. Vi skaber tryghed. Vi er ordentlige.