¨

Seniorlæger, Forsæt som Vikar og Skab Forandring


7/12/2023

Seniorlæger, bliv ved med at gøre en forskel som vikar

Seniorer Vil Bevare Tilknytning til Arbejdsmarkedet: "Man er jo læge hele livet" 

I de seneste år har vi set en markant tendens blandt seniorlæger: et ønske om at forblive aktive i arbejdslivet selv efter pensioneringen. Dette er ikke blot en tendens i Danmark, men et fænomen, der tager fart over hele verden.

Ifølge en artikel af Bente Bundgaard, er godt 3.500 af Foreningen af Speciallægers medlemmer over 60 årgamle, hvilket udgør 40% af medlemsskaren. Blandt de Praktiserende LægersOrganisation er 22% af medlemmerne over 60 år. Disse tal indikerer en betydelig arbejdslyst og -duelighed blandt seniorlæger. 

Hvorfor Betyder Dette Noget for Dig Som Seniorlæge?

Som seniorlæge har du en uundværlig faglighed og erfaring, der kan gøre en stor forskel, ikke kun for patienterne, men også for den yngre generation af læger, der træder ind i feltet. Du er en uvurderlig ressource, og din viden og ekspertise er mere værdifuldend nogensinde.

Hvordan Kan Medicotrust Hjælpe?

Hos Medicotrust forstår vi vigtigheden af din rolle og ønsker at tilbyde en platform, hvor du kan fortsætte med at bidrage væsentligt til sundhedssektoren. Vi specialiserer os i at forbinde speciallægevikarer med relevante og givende vikariater. Ved at registrere dig hos os, får du mulighed for at:

Fortsætte din professionelle rejse:

Ved at tage vikariater gennem Medicotrust, kan du fortsætte med at udøve dit fag på dine egne vilkår – være det i deltid, korttidsarbejde, eller i fleksible skemaer.

Dele din værdifulde viden:

Gennem vikariater vil du have mulighed for at vejlede og undervise yngre læger, hvilket ikke blot er berigende for dem, men også giver en følelse af tilfredshed og fortsat formål for dig.

Opnå en balance:

Arbejd når det passer dig, og nyd din tid som pensionist. Du bestemmer selv, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at arbejde.

Gør en forskel:

Din indsats som vikar er ikke kun en hjælp til sundhedssystemet, men også en måde at sikrekontinuitet og kvalitet i patientplejen.

Vi Vægter Din Erfaring og Ekspertise

Hos Medicotrust vægter vi den erfaring og ekspertise, som seniorlæger som dig bringer. Din deltagelse er afgørende for ikke blot at opretholde, men også forbedre sundhedsvæsenets kvalitet. Vores platform tilbyder fleksible muligheder, der tilpasses dine unikke behov og præferencer.

Tilmeld Dig i Dag

Ved at tilmelde dig Medicotrust, bliver du en del af en dedikeret gruppe af læger, der fortsætter med at gøre en forskel i sundhedssektoren. Besøg vores hjemmeside, registrer dig, og lad os sammen finde den perfekte rolle for dig.

Fordi man er læge hele livet.

https://dagensmedicin.dk/seniorer-vil-bevare-tilknytning-til

Vil du være vikar?

Ansøg om at blive vikar, så sørger vi for at matche dig med din næste arbejdsplads. Har du spørgsmål, så send os en mail eller giv os et kald.